Синът на Дрена Де Ниро - Леандро Де Ниро Родригес

...
Синът на Дрена Де Ниро - Леандро Де Ниро Родригес
Коментари Харесай

Почина 19-годишният внук на Робърт де Ниро

Синът на Дрена Де Ниро - Леандро Де Ниро Родригес - е умрял, показа актрисата, чийто татко е именитият артист Робърт Де Ниро, в Инстаграм в неделя вечер, съобщи People.

В прочувствен пост 51-годишната актриса написа: " Моят прелестен сладостен ангел. Обичах те оттатък думите от момента, в който те усетих в корема си ".

" Ти беше моята наслада, моето сърце и всичко, което в миналото е било чисто и същинско в живота ми. Иска ми се да съм с теб тъкмо в този момент. Иска ми се да съм с теб. Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да продължа и да популяризирам любовта и светлината, които ти по този начин ме накара да усещам, получавайки опцията да бъда твоя майка. Ти беше толкоз надълбоко обичан и скъп и ми се желае единствено любовта да те беше избавила. Толкова скърбя за моето бебче ", приключва почитта си Дрена, която не споделя повече детайлности за гибелта на Леандро, като отбелязва и бащата на Леандро, Карлос Маре, който е художник. " Почивай в мир и безконечен парадайс, скъпото ми момче. "

Близките на Дрена споделиха съболезнованията си в секцията с мнения, в това число режисьорът Лий Даниелс, който написа: " Дрена, дано БОГ те държи в прегръдките си ".

Актрисата Роузи Перес добави: " Шокирана! Толкова скърбя! Всички сме тук за теб!!! Обичам те прекомерно доста! "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР