Синът на Джо Байдън Хънтър подаде иск срещу компютърен специалист

...
Синът на Джо Байдън Хънтър подаде иск срещу компютърен специалист
Коментари Харесай

Синът на Байдън предяви иск срещу IT специалист, направил копие на чувствителни материали в лаптопа му

Синът на Джо Байдън Хънтър подаде иск против компютърен експерт поради издание на фотоси от преносим компютър, на които се вижда, че той използва опиати и има " интимни връзки ", с което подкрепя напъните на републиканците да показват сина на президента като подкупен.

Искът против Джон Пол Мак Айзък бе заведен в миг, когато опозиционните законодатели се пробват да изградят обвиняване за хипотетични корупционни покупко-продажби на Хънтър Байдън, с цел да навредят на татко му - демократ, който се чака да се кандидатира още веднъж за президент следващата година.

Съдържанието на преносимия компютър на Хънтър Байдън е източник на стотици публикации и обвинявания против 53-годишния някогашен финансист, чиито минали бизнес покупко-продажби в Украйна и Китай не престават да хвърлят сянка върху Джо Байдън.

През 2019 година Хънтър оставил преносимия компютър в магазина на Мак Айзък в Делауеър за ремонт, само че по този начин и не го взел.

На идната година, седмици преди изборите, които изправиха Джо Байдън против настоящия републиканец Доналд Тръмп, „ Ню Йорк Поуст ” разгласи, че разполага с имейли и други документи от преносимия компютър на Хънтър, които уличават него и татко му в съмнителни бизнес покупко-продажби с Украйна, до момента в който Байдън-старши е бил вицепрезидент през 2015 година

Изданието твърди, че притежателят на магазина е предал преносимия компютър на ФБР, а също по този начин е направил копие на твърдия диск и го е дал на някогашния кмет на Ню Йорк Руди Джулиани - персоналния юрист на Тръмп.

Въпреки че президентът Байдън отхвърли неведнъж обвиняванията, те не изчезнаха, а материалите от преносимия компютър са включени в новото следствие на следената от републиканците Комисия за контрол на Камарата на представителите на Съединени американски щати по отношение на бизнес покупко-продажбите на Хънтър Байдън и неговото семейство.

В четвъртък комисията разгласява документи, за които се твърди, че демонстрират по какъв начин Хънтър и някои негови родственици са се облагодетелствали от 3 млн. $, които китайска енергийна компания е платила на бизнес съдружника си Роб Уокър през 2017 година

Хънтър Байдън твърди в желае, че Мак Айзък е получил противозаконен достъп, взел е наличието на твърдия му диск и го е дал на антибайдънови сътрудници като Джулиани.

" Мак Айзък с подготвеност признава, че както и да е станал собственик на тези материали, проникването му е включвало разглеждане и достъп до чувствителни, персонални материали ", се споделя в желае.

" Материалите, които по-късно е дал на други лица, са включвали фотоси на господин Байдън, употребяващ опиати, без облекла и участващ в интимни връзки с други възрастни ", се споделя в него.

Искът бе подаден, откакто Хънтър Байдън, който в този момент е художник, построи нов юридически екип, с цел да даде отпор на следствието на Камарата на представителите против него, до момента в който татко му обмисля дали да се кандидатира за преизбиране следващата година.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР