Синът на бившия екоминистър Долорес Арсенова - Калоян Арсенов, е

...
Синът на бившия екоминистър Долорес Арсенова - Калоян Арсенов, е
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение срещу сина на Долорес Арсенова

Синът на някогашния екоминистър Долорес Арсенова - Калоян Арсенов, е с повдигнато обвиняване и мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 500 лева Това заяви в Бургас представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.

Името на Арсенов бе забъркано в пукотевица в столицата на 18 октомври, при която синът на Златистия - Йордан Златков изстреля няколко патрона по жилищен блок. Инцидентът се размина без потърпевши, само че патрон е минал на метри от столичанин.

"Установено е, че изстрелите са създадени от законно притежаван от Калоян Арсенов револвер "Глог ". Събрани са доказателства, съгласно които Арсенов не е взел нужните ограничения при държане на огнестрелно оръжие и изключително ограниченията, планувани с оглед незастрашаване живота и здравето на хората. Наложена му е мярка парична гаранция в размер на 500 лева ", посочи Арнаудова.

Тя добави, че следствието се води по тъй наречените бърза процедура и се чака в границите на 7 дни да завърши, след което прокуратурата ще внесе делото против двете лица в Софийски областен съд с обвинителен акт.

Извършителят на стрелбата е арестуван за 72 часа с обвиняване за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм.

Предстои на следващия ден прокуратурата да изиска най-тежката мярка "задържане под стража ", сподели още Румяна Арнаудова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР