Синът ми най-вероятно е бил замесен в секта. Това смята

...
Синът ми най-вероятно е бил замесен в секта. Това смята
Коментари Харесай

Подозират секта зад нападение и самоубийство

Синът ми най-вероятно е бил забъркан в фракция. Това счита бащата на 18-годишния Калоян Милев, който преби здравна сестра в клиниката по токсикология на “Пирогов ” и по-късно се самоуби. В петък вечерта младежът бил признат в болничното заведение след приложимост на опиати. Успял обаче да се отвърже от болничното легло, нахвърлил се върху здравната сестра и избягал от здравното заведение. Няколко часа по-късно тялото му било намерено във вътрешен двор на кооперация на бул. “Васил Левски ”.

“Говореше за Господ, демони, дяволи, че е бил определен. И това всичкото през последните четири-пет дни ”, описа още бащата пред Нова ТВ. Той добави, че синът му бил състезател и не е бил нападателен. “В фамилията не сме имали никакви проблеми. Как се е забъркал в фракция?! Вероятно някой го е завел ”, показа родителят.

Междувременно основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разгласи, че се плануват специфични образования за чиновници на лечебни заведения, с цел да може да се реагира по-бързо при случаи на произшествия в лечебни заведения.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР