Син лъч“ – нова религия и световно господствоЗаглавието е поместено

...
Син лъч“ – нова религия и световно господствоЗаглавието е поместено
Коментари Харесай

НАСА и САЩ няма да изпържат мозъците ви и да дадат път на Антихри...

" Син лъч “ – нова вяра и международно владичество "

.

Заглавието е поместено в публикация на в. " Труд ", зад която Румяна Генадиева. Справка демонстрира, че въпросният създател постоянно разгласява материали, предизвикани от тайните теории. Статията е от края на април предходната година. Въпреки това началото на 2024 година наподобява уместно конспирацията за план " Син лъч " да се завърти наново - нова година, нов международен ред. 

.

.

" Син лъч " е доктрина на конспирацията, зародила през 90-те години на предишния век. Според нея американското държавно управление, солидна интервенция под подправен байрак, която да симулира подправено извънземно настъпление и подправено второ идване на Христос, с цел да откри нов международен ред, воден от Антихриста. 

Всъщност за първи път този " проект " става обществено притежание с помощта на Серж Монаст през 1994 година Въпросният Серж Монаст е тиражиран като канадски проверяващ публицист. Всъщност става дума за публикация, която е публикавана в точния миг - безусловно се " изяжда като топъл самун " от тогавашната публика, захласната от тайните теории. Всъщност по това време " културата на конспирациите " е във възхода си. 

Скритите файлове за убийството на президента Джон Ф. Кенеди, продължаващата тогава война във Виетнам и абсурдът Уотъргейт при започване на 70-те години основават извънредно удобна почва за развиването й. 

Канадецът Серж Монаст има и други писания, написани на френски. Освен книги, отдадени на план " Син лъч ", Монаст написа и за " Световното държавно управление на Антихриста ". 

.

Според теорията на конспирациите на Монаст планът " Син лъч " се разпростира на четири стадия. Първият включва потреблението на технология за основаване на трусове, наблюдения на НЛО и други естествени бедствия, с цел да накара хората да повярват, че идва огромен катакризъм. Вторият стадий включва симулация на извънземно настъпление, при която холографски изображения на галактически кораби ще бъдат проектирани в небето. Целта е да се сътвори възприятие на суматоха и комплициране измежду популацията. Третият стадий включва потреблението на технология за основаване на подправено религиозно събитие, като появяването на избавител или оракул, благодарение на холограми и други специфични резултати. Четвъртият и финален стадий включва въвеждането на нов международен ред, в който международните държавни управления ще бъдат сменени от един властнически режим.

Няма доказателства за съществуването на този план. Теорията е необятно считана за машинация и е развенчана от голям брой специалисти в региона на науката и технологиите. Въпреки че за нея стартира да приказва Монаст, не е ясно от кое място тъкмо произлиза. Смята се, че тя е родена като композиция от теории, в това число тази за илюминатите. 

В реалност съществува сходен план на въздушните сили на Съединени американски щати. Програмата започва през 1952 година по време на Студената война. В оня интервал се следят извънредно доста НЛО-та и задачата на е да се обяснят доста от тези наблюдения, с цел да се минимизира суматохата измежду популацията и да се защищити обществото. Програмата продължава до декември 1969 г. 

 

До приключването му се събират данни за 12 618 случая на НЛО. Изводите са, че множеството от тях нямат общо с галактически нашествия и извънземни. Всъщност става дума за неправилни идентификации на естествени феномени (облаци, звезди и др.) или или стандартни летателни апарати.

 

Но да се върнем на родна земя... 

 

В обществените мрежи настойчиво циркулират мнения за задействания план “Син лъч ”. Потребители даже свързват аленото зарево, появило се в небето над България на 5 ноември с него. Споменава се “система на ХААРП ”, посочено от конспираторите за “климатично оръжие, благосъстоятелност на американската войска ”. Това не дава отговор на истината - ХААРП е научноизследователска стратегия за високочестотни дейни проучвания на полярното зарево. Тази стратегия е завършила през 2014 година Собствеността на оборудванията и оборудването е трансферирана на Университета във Феърбанкс, Аляска. Учебното заведение постоянно организира Ден на отворените порти и изяснява каква е работата им по ХААРП.

.

.

.

.

.

В интернет се споделят фрагменти от искрено подправени и инсталирани видеа с “летящи извънземни ”, съпроводени с текст “Започва се ”.

Внушенията, че Съединени американски щати, НАСА и тайните държавни управления, които управляват света, стоят зад естествените катаклизми, не са нещо ново. Например след жестоките трусове в Турция и Сирия. 

 

Всъщност нищо от това не дава отговор на истината. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР