Симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч посрещат Бойко Борисов. Водач на

...
Симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч посрещат Бойко Борисов. Водач на
Коментари Харесай

Борисов издаде огромна тайна! С кого е свързана

Симпатизантите на ГЕРБ в Ловеч посрещат Бойко Борисов. Водач на листата в района е някогашният министър на районното развиване Николай Нанков.

Гражданите посрещнаха водача на ГЕРБ с овации.
-->
„ Същият цинизъм, който го е имало преди, има го и в този момент. Нищо не се е трансформирало - от времето на Мирчо Спасов до Бойко Рашков. Трябва да си неприятен човек, да си вътре замърсен в душата. Да си празен. Там, дето си дал да ти ядат прасетата, да го наричаш Слънчев бряг. Все едно са на курорт “, съобщи на събирането водачът на ГЕРБ.

„ Като станах основен секретар, една тъга на майка ми – да види по какъв начин е умрял най-скъпият й родственик, който е бил кмет тогава. Чак тогава можех да намеря в пандиза смъртния акт. Тогава бяха писали, че е починал от аления вятър. Това е всичко друго от нашия морал, правила и схващане за другарство сред хората “, описа той.

„ Когато станах министър председател София нямаше спортна зала. Пловдив нямаше спортна зала. Русе нямаше спортна зала, Варна имаше спортна зала, която висеше. Господ ни е избавил. Там се събираха на волейболни мачове по няколко хиляди души. Отпуснах пари да я ремонтират извън. Като й направиха обследването, се оказва, че носещите колони висят във въздуха, а под тях има 9 метра вода “, сподели Борисов.

„ Нямаше да има оживели – отначало направихме цялата зала “, акцентира той.

Това, че оцеляхме през последните две години е божа работа. Брутално се отнасяха с нас. Силата е нашата уязвимост – прекомерно сме мощни. Много са хората, които ни имат вяра, а и те не могат да боядисат това, което сме създали “, сподели Борисов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР