Симбиозата между ГЕРБ и ДПС беше силно изразена на местните

...
Симбиозата между ГЕРБ и ДПС беше силно изразена на местните
Коментари Харесай

Цветанов към Борисов: Защо човек на ДПС реди листите на ГЕРБ?

Симбиозата сред ГЕРБ и Движение за права и свободи беше мощно изразена на локалните избори през 2019 година Тази симбиоза и през днешния ден продължава. Аз ще изтъквам Бойко Борисов, който предходната година освободи трима министри, по тази причина, че те са част от поддръжката, която получават от Движение за права и свободи. Това бяха финансовият министър Владислав Горанов, вътрешният министър Младен Маринов и министърът на стопанската система Емил Караниколов. Това сподели доста ясно, че има такава симбиоза. Това разяснява ръководителят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов в ефира на TV+.

" Въпросът е още по-голям в този момент, тъй като би трябвало да се отговори на въпроса кой сега реди листите на ГЕРБ, тъй като тук би трябвало да знаят членовете на ГЕРБ, че реденето не е на политически принцип, а то се прави от Владислав Горанов, Георги Харизанов и, несъмнено, някой от тези трима министри ще откри водаческо място в идващия парламент ", добави той.

" По-специално Горанов ги реди, а Харизанов е човек на всички, многофункционален е в акомодацията. Знаем какво направи в " Напоителни системи ", знаем и каква роля играе в ГЕРБ ", сподели още Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР