Силвия Петкова и половинката й Зоран уж се разделиха преди

...
Силвия Петкова и половинката й Зоран уж се разделиха преди
Коментари Харесай

Силвия и Зоран разделени? Фактите говорят друго

Силвия Петкова и половинката й Зоран сякаш се разделиха преди месец, а май от самото начало са били дружно на морето. Актрисата и режисьорът са били на къмпинг в Черноморец, настояват очевидци. Там е бил и синът им Сива.

Наистина ли Силвия и Зоран са разграничени? Възможно ли е двамата просто да са се скарали на морето за малко и прочувствената актриса да е написала в яда си, че къса със своята половинка, след което да е съжалила за това решение? Вторият вид е доста евентуален, защото от цялото българско Черноморие и всички останали благоприятни условия за превозване на летните отпуски двете звезди са траяли даже и след раздялата си да ваканцуват в един и същи първокласен къмпинг в Черноморец.

Те са останали там даже и след необятно обсъжданото преди време известие на Петкова, в което  тя разгласи, че пътищата им със 3оран се разделят. Това известие бе оповестено от актрисата в обществените мрежи преди към месец. Днес то към този момент е изтрито, написа " Уикенд ". 

Думите й не могат да се прочетат нито на страницата й във фейсбук, нито на страницата й в инстаграм. Те обаче бяха представени от всички родни медии.

Ето какво написа Силвия, а по-късно изтри:  " Внимание, внимание, всички мишки на заседание. 3а да не стартират спекулации из жълтите уеб сайтове, което най-вероятно е неизбежно, само че въпреки всичко... Искаме да ви кажем, че взехме единомислещо решение нашият път като двойка да завърши и продължаваме по пътя на едно прелестно другарство, плод на което е най- вълшебният ни наследник. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно следва за нас. Пожелаваме ви и при вас да е по този начин! ".

3оран по този начин и не разгласява думите й на своите страници в обществените мрежи. Дни по-рано той бе пуснал фотография с жена си, за която бе написал:  " Любовта на живота ми ". Не е мъчно да се досетим, че не е бил благополучен от решението за раздялата и че тя надали е настъпила по негова концепция. 3аговори се, че режисьорът, който стана победител в последния за момента сезон на " Сървайвър " у нас, е изневерил на жена си с участничка. Явно изневярата или е била единствено слух, или към този момент е простена.

Известно е, че 3оран Петровски е бил влюбен в Силвия Петкова дълго преди тя да му обърне внимание. Той в никакъв случай не е крил, че актрисата е огромната му обич. Самата тя също постоянно е показвала горещи усеща към режисьора, с който изглеждаха като въплъщение на идеалната двойка. Много от приятелите и почитателите им не престават да не имат вяра, че раздялата им е сериозна, и чакат публично известие, че още веднъж с а дружно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР