Силвия Лулчева е поредната звезда, която може да се раздели

...
Силвия Лулчева е поредната звезда, която може да се раздели
Коментари Харесай

Уикенд: Силвия Лулчева къса с bTV заради Нова?

Силвия Лулчева е следващата звезда, която може да се раздели с bTV, с цел да изгрее в Нова. Актрисата тези дни е била на снимачната площадка на сериала „ Откраднат живот ”. С нея са били мъжът ѝ Васил Бинев, който в предходния сезон на поредицата имаше централна роля, както и Марта Вачкова и Владо Пенев, твърди „ Уикенд “, представени от Блиц.

Самата Вачкова разгласява издайнически фотоси, които разкриват, че Силвия е била на фотоси в „ Откраднат живот ”. Къдрокосата актриса стана звезда на в комедията на bTV „ Столичани допълнително ” и най-малко досега не я свързваха с други сериали. „ Столичаните ” пуснаха 12-и сезон напролет, сниман бе и 13-и, само че най-малко към този момент не се възнамеряват нови епизоди и.

Очаква се скоро да се появи в облика на следващата лекарка, сестра или администраторка в болница „ Свети Кирил ” в „ Откраднат живот ”, добавя Уикенд.

Както е известно, зад докторската поредност стоят същите хора, които работят и над „ Столичаните ”. Силвия от много време има близки връзки с тях, а от предходната година към този момент и мъжът ѝ е част от групата към Евтим Милошев. Кадрите на двойката на снимачната площадка в „ Бояна ” дават отговор на един доста обсъждан от почитателите въпрос – ще се върне ли героят на Васил Бинев в „ Откраднат живот ”?

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР