Силвия и Мартин от сериала „Тя и Той“ си остават

...
Силвия и Мартин от сериала „Тя и Той“ си остават
Коментари Харесай

Юлиан Вергов поздрави своя колежка за рождения ѝ ден, а феновете полудяха

Силвия и Мартин от сериала „ Тя и Той “ си остават една от обичаните ни екранни двойки. Щастливи сме да научим, че даже след толкоз години актьорите, които вдъхнаха живот на тези незабравими персонажи, са все по този начин близки и доброжелателни един към различен!

На 29 юли, единствено преди няколко дни, българската актриса с очарователна усмивка Стефания Колева навърши 49 години. Както може да се чака, по случай празника си тя беше засипана от пожелания и умилителни фрагменти.

Един специфичен привет от един още по-специален неѝн сътрудник обаче притегли нашето внимание (и това на почитателите ѝ, схваща се).

Юлиан Вергов разгласява фотография в формалния си профил в Instagram с изложение:

„ 29.07. Щефето рожденик. ❤️ “

Почитателите на двамата артисти не пропуснаха да споделят вълнението си и меланхолията по миналите години с мнения като: „ Бяхте същинска хала като двойка на екрана ❤️ Обожавах ви ❤️ “ и „ Любими ❤️ Толкова ми липсва,,Тя и той " ❤️ “.

Макар и с малко забавяне, екипът на Edna.bg пожелава на прелестната Стефания здраве, благополучие и споделеност! Нека продължава да търси и да открива смисъла и красивото в света и у себе си!
 6 сериала от предните 20 години, които в никакъв случай няма да ни омръзне да гледаме!  6 сериала от предните 20 години, които в никакъв случай няма да ни омръзне да гледаме!  6 сериала от предните 20 години, които в никакъв случай няма да ни омръзне да гледаме!  6 сериала от предните 20 години, които в никакъв случай няма да ни омръзне да гледаме!
Вижте извънредното изявление на Юлиан Вегов особено за Edna във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР