Силвестър Сталоун отново грабва четката за рисуване, като разкри планове

...
Силвестър Сталоун отново грабва четката за рисуване, като разкри планове
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун със съдбовно решение

Силвестър Сталоун още веднъж сграбчва четката за изобразяване, като разкри проекти да стартира да рисува още веднъж. 76-годишната звезда от " Рамбо " се обърна към своя Instagram в събота и показа:  " извънредно време да започна да рисувам още веднъж ".

Сталоун също по този начин направи връзка сред картините си и писателските аспекти на холивудската си кариера и сподели: " Това, което е прелестно в рисуването, е сходно на писането на къс сюжет, само че вместо думи, използваш линии и цветове, с цел да разкажеш историята си. "
-->
Звездата от " Роки " също по този начин даде опция на почитателите да се срещнат с работата му, като показа няколко свои произведения, всички от които са относително нереални.

Сталоун, който е по-малко прочут като художник, още през ноември 2021 година показа изображение на направена от него визуализация на плаката на Роки. Тогава той написа: " картината с плаката на Роки е просто мое развлечение ".

Звездата показа и фотография на картина от 1974 година " Преди да напиша сюжета за „ Роки “, имах умствен облик за него в съзнанието си, тъй че това е методът, по който си го представях по това време.Очите описват историята. "

Роки печели " Оскар " за най-хубав филм през 1977 година През същата година Сталоун е номиниран и за " Оскар " за сюжет и актьорска игра, напомня БГНЕС. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР