Силно и достойно представяне направи в предаването Стани богат Анастас

...
Силно и достойно представяне направи в предаването Стани богат Анастас
Коментари Харесай

Анастас от Паталеница игра в Стани богат, за да помогне на...

Силно и почтено показване направи в предаването " Стани богат " Анастас Иванов от Паталеница. Човекът е пенсиониран машинен електромонтьор. Игра с идея - в случай че завоюва над 10 000 лв., да ги подари в помощ на онкоболни деца. Показа солидни знания, за горделивост на правнука си Сашко, който бе измежду публиката за морална поддръжка.



Анастас даде правилни отговори на доста въпроси от разнообразни сфери, свързани с риболовство, космонавта Георги Иванов, спорт, филмовото творчество на Чарли Чаплин и други. От мненията му се разбираше, че не налучква, а е добре осведомен с всяка от тематиките.

Първия от трите планувани жокера той употребява чак на деветия въпрос, а на идващия прибегна и да втори жокер. Не съумя да отговори на 11-ия въпрос, който е за 10 000 лв., тъй като се чу сигналът за край. В идващото издание реши да не рискува и одобри да завърши с 5000 лв.. Впоследствие се оказа, че е дал отговор вярно и на този въпрос. 
Анастас Иванов бе изпратен със заслужени овации, а водещият Михаил Билалов му сервира специфични благодарности за чудесната игра. 

*Снимки - фрагменти от предаването, БТВ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР