Силна седмица, в която в още по-голяма степен ще се

...
Силна седмица, в която в още по-голяма степен ще се
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 21 до 27 ноември

Силна седмица, в която в още по-голяма степен ще се усеща позитивната конфигурация, сила и въздействие на планетите. На 22 ноември Слънцето влиза в знака на задачите, бъдещето и достиженията Стрелец. В този знак се намират Меркурий и Венера. Активират се удобни благоприятни условия за канализиране на силата и поправяне на отрицателните и неподходящите въздействия, зародили освен от началото на месец ноември, само че и от минал интервал.

Позитивната сила ще даде мощен подтик за промяна, слагане на цели, свързани с бъдещето и последователно преливане към нов метод на живот. Транзитът на Слънцето в знака Стрелец ще задейства нови тематики, които ще бъдат подчертани от Новолунието в Стрелец на 24 ноември. Активни са тематиките свързани с  осведомителния поток, договорните връзки, покупко-продажбите, търговията, пътуванията, образованията, опциите за разширение на избрани действия. Слънцето ще увеличи в огромна степен градуса на настроението и позитивното отношение към живота. Дните до Новолунието, което е на 24 ноември са подобаващи за привършване и завършване на действия и процеси като огромна част от тях носят следи от цялата изминаваща годината, а в избрани случаи и от един по-голям откъслек от време. Да не забравяме, че Марс, планетата на интензивността и дейностите към момента е назадничав. Този факт акцентира нуждата от преосмисляне на досегашната посока, поправяне на дейностите и дотъкмяване на започнатото.

ОВЕН

С прекосяването и на слънцето в знака Стрелец навлизате в един от най-силните и позитивни интервали за годината. Стрелецът е огнен знак и трите водещи планети, които транзитират през него, ви подаряват със мощна, позитивна сила. Оптимизмът, който ви е превзел, ще ви настрои към желанието да покорите нови хоризонти. Възможностите пред вас са безкрайни. Ако насочите вниманието си към високата осцилация на позитивната сила ще се възползвате от силата и импулса на вдъхновението. Планетите Венера и Меркурий в оптимистичния знак Стрелец  ви дават спомагателна доза кураж и храброст да следвате и осъществявате задачите си. Първите дни от новата седмица до началото на новия лунен месец са подобаващи в оптималната степен да довършите стартирани планове и действия, с цел да извършите място за новото, което желаете да започнете. В дните след 24 ноември, когато е  новолунието, ще можете да започнете дейни дейности, само че въпреки всичко е належащо да знаете, че вашият планетен шеф Марс е назадничав. През тази седмица  имате опцията да затвърдите престижа си в колектив, да заемете по-престижни публични позиции, да повишите приходите си. Теми от началото на годината могат да припомнят за себе си, само че в този момент ще откриете  по-благоприятен метод за тяхното реализиране. Важно е да бъдете отворени към разговор - провеждайте диалози, уточнявайте позиции, в този момент е моментът да заемете водещо място в група, колектив. През тази седмица е допустимо да сложите завършек на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Планове, свързани с пътешествия или по-далечни вероятности за развиване ще подобрят настроението ви.

ТЕЛЕЦ

Вие преминавате през мощно трансформиращ интервал, който ви дава опция да извършите нови избори и да насочите вниманието си към развиването ви в бъдеще. Теми, свързани с предишното и нови вероятности за живота ви в бъдеще към момента чакат вашите решения. Необходимостта от смяна не е от в този момент, затъмненията задействаха спомагателни събития, които ви подсказват посоката. Налага се да деянията нараснала адаптивност, да отбраните ползите си, с цел да извлечете поука от комплицирани и предизвикателни обстановки. Решенията, които ще вземете, ще ви насочат към нови благоприятни условия на развиване. В дните до новолунието насочете вниманието си към привършване на взаимоотношения, които са неефективни на този стадий от живота ви. В различен аспект насочете вниманието си към подсилване на взаимоотношенията ви с значими персони за развиването ви, с скъпи сътрудници. Тяхната поддръжка ще даде мощен позитивен подтик и на финансовото ви положение. Ако към момента усещате, че сте на кръстопът и посоката не ви е ясна, посредством нареждане на вашите цели ще можете по-лесно да вземете решение. Продължете с тези дейности, които ви носят позитивен резултат. Бъдете внимателни в вложения или нови бизнес оферти. Планирайте  задачите си.

БЛИЗНАЦИ

Ежедневието ви продължава да бъде натоварено с голям брой задължения. Марс, планетата на действието и интензивността транзитира през знака Близнаци, което предпоставя мощ, динамичност, само че и фокус във вътрешността към вас самите. Коригирайте дейностите си и покажете най-хубавото, което можете, най-силните си качества, професионализъм. Положените от вас старания ще имат дълготрайно отражение. Слънцето в знака Стрелец, в комбиниране с Меркурий и Венера в Стрелец насочват вниманието ви към вашите партньорски взаимоотношения, персонални или настоятелен. Новолунието в средата на седмицата ще ви насочи към нуждата от взимане на значими решения по отношение на това кои взаимоотношения да запазите и какви нови връзки и взаимоотношения да създавате, само че въпреки всичко заради ретроградното придвижване на Марс е належащо да бъдете деликатни и да не се предоверявате. През тази седмица е допустимо към вас да се върнат обстановки или хора от минал стадий, неразрешени въпроси зародили сред вас и сътрудниците ви. Сега имате опция да изчистите всичко ненужно, това, което към този момент не ви служи, с цел да насочите събитията и взаимоотношенията си в една по-градивна посока. Добър метод е да чуете мнението на срещуположната страна, само че в това време да осъзнаете вашето персонално място. Имате опцията мощно да повлияете върху хора и събития на този стадий. Бъдете по-уверени и покажете в оптималната степен мощната си страна. Това е интервалът, в който вие можете да бъдете видяни. Усвояването на нова информация, просветителните курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на огромно напрежение, дайте си отмора и се погрижете за здравето си. Избягвайте тълпата.

РАК

През тази седмица продължете с дейностите, които ви носят позитивен резултат до в този момент. Положителната енергийна вълна ще внесе благоприятни условия за обновяване в метода ви на живот, здраве и работни процеси. Към вас е допустимо да се завърнат работни планове от минал интервал, които чакат дотъкмяване и дефинитивно завършване. Трите планети, които транзитират в знака Стрелец ви дават удобни благоприятни условия да задвижите задачите си, ориентирани към възстановяване на работата ви. Можете с лекост да възстановите равновесието и микроклимата като възстановите нарушени взаимоотношения. На равнище метод на живот е допустимо да измененията средата си на битие, да започнете нещо ново или да приключите с нездравословни привички. За тези, които стартираха нова активност от началото на месеца или в предишен интервал, следва интервал на напредък и развиване. Друга значима тематика, която ще продължи да се развива и през тази седмица са взаимоотношенията с вашите сътрудници. Имате опцията да прецените кои партньорства да запазите и на кои да сложите край. Можете доста да подобрите взаимоотношенията си в случай че изчистите недоразумения и обсъдите по-далечни вероятности на развиване.

ЛЪВ

Събитията през тази седмица ще бъдат естествено продължение на миналата. При някои от вас започнаха серизни промени и обрати. Положителната вест, е че напрежението последователно спада и положителното въодушевление от ден на ден ще ви превзема.Три планети - Меркурий, Венера и Слънцето са в огнения и положителен знак Стрелец. Сила, виталност и креативна керативност са дейните фактори, които ще ви владеят. На този стадий и на работното ви място се чувствате по-спокойни и задоволени. Пред вас се разкриват чудесни благоприятни условия за триумфи и достижения в работата, слагане на цели, свързани с един по-дълъг интервал от време. За други това е интервал на дейна активност, ориентирана към осъществяване на съответна фантазия. Погрижете се в оптималната степен персонално за себе си като си подарите повече свободно време или време за обичани занимания, хора. Възползвайте се от мощния интервал, който ви носи шанс и удобни благоприятни условия. Популярността ви се усилва, а това ще ви помогне елементарно да постигнете това, което желаете. Можете в позитивна степен да повлияете на връзките си с сътрудниците персонални или настоятелен като изчистите възможни недоразумения. Компромисните, градивни диалози ще ви оказват помощ да запазите тези връзки, които имат значимо значение в живота ви.

ДЕВА

Силна седмица, обвързвана с напредък в обществената ви активност, кариера. Вашата известност се усилва, продължете с тези дейности, които ви носят позитивни резултати. И през тази седмица насочете вниманието си към воденето на договаряния, взаимодействайте, позволете на нови хора или информация да навлязат в всекидневието ви. Информационният поток, който доближава до вас е притежател на нови, удобни благоприятни условия. Покажете своя професионализъм, проявете убеденост, въздействайте там, където е належащо. До Новолунието преразгледайте взаимоотношенията с вашите сътрудници и сътрудници. В обкръжението ви има персони, които не са доброжелателни. Сложете завършек на подправените връзки и взаимоотношения, освободете място за нови, качествени контакти, партньорства. През тази седмица ще се задействат събития, които се отнасят до дома и фамилията ви. Можете да отворите една нова страница на това равнище. От тази седмица и през месец декември ще се радвате на  поддръжка от страна на близки и обичани хора.

ВЕЗНИ

През тази седмица ще имате опцията да насочвате събитията съгласно вашите стремежи. Все още имате опция да преподредите целите си или да повлияете в оптималната спепен върху приходите си.  В дните  преди новолунието, което е на 24-ти, можете да сложите завършек на тези действия, които не ви носят позитивен актив. Освободете място за новото, което ще се задейства след 24 ноември.  Радвате се на благосъстоянието на осведомителният поток. Възможностите пред вас свързани с образования, пътувания, нови контакти се уголемяват. Взаимодействайте в оптималната степен, преразглеждайте договорни взаимоотношения, бъдете безапелационни и дипломатични и с лекост ще постигнете резултатите, към които се стремите. Социалната ви интензивност ще се покачва. Трите планети в знака Стрелец ще основат позитивни и удобни обстановки, от които можете да се възползвате. Повишените ви възторг, убеденост, позитивна конфигурация ще ви оказват помощ да се справите с нарасналите условия към вас, размер работа, както на работното място по този начин и в други сфери от живота ви. Въздействайте и укрепете връзките ви с вашите роднини: братя, сестри или сътрудници.

СКОРПИОН

През тази седмица в оптималната степен ще бъдете подвластни на събитията от миналата. Случващото се е тип развръзка на трендове, които са заложени преди време. Мнозина представители на вашия знак претърпяха основни обрати и промени в една или друга област от живота си. През тази седмица ще намествате пластовете за преподреждане на живота си. В първите дни от седмицата довършвайте и разчистете всичко ненужно. След 24-ти ноември и в по-голяма степен през идната седмица ще имате опция да поставите ново начало. Ако на този стадий се радвате на положителни приходи, постоянна работа, хармонични  взаимоотношения, то това е знак, че посоката ви на придвижване е вярна. До 21 декември имате прелестната опция да повлияете позитивно върху финансовите си приходи. Възниква нужда от преразпределяне на финанси или от търсене на разновидности за увеличение на паричните потоци. През тази крайна седмица можете да анализирате протичащото се в живота ви, да извлечете дивиденти, с цел да можете да си поставите своите нови цели за един по-дълъг интервал от време, минимум две години. Насочете вниманието си към вашите полезности и цели.

СТРЕЛЕЦ

 От 22 ноември Слънцето, което е главният източник на сила транзитира през вашия знак. И макар че се намирате в слънчевият си интервал определящ се от директното слънце, допустимо е заради ретроградното придвижване на Марс, който е в срещуположният ви знак  Близнаци да се задействат събития от минал интервал, които чакат дефинитивно дотъкмяване. Дните до новолунието са подобаващи да извършите обзор на изминаващата година, да се възползвате от добития опит и познания, с цел да определите своите бъдещи цели. За да възстановите равновесието в себе си е належащо да преосмислите вашите връзки, партньорски връзки и най-много вашите персонални стремежи и ползи. Сложете завършек на всичко, което към този момент не ви служи и освободете място за новото. Оптимистичният ви дух ще ви помогне да намерите излаз от всяка обстановка. Трите планети в знака Стрелец - Слънцето, Меркурий и Венера ви подаряват с доза благополучие, шанс, убеденост и удобни шансове.

КОЗИРОГ

За родените в третата декада на знака тази седмица основава предпоставки за изключителни благоприятни условия. Вие сами можете да повлияете на събитията посредством персонални качества, най-много да деянията воля и мощно предпочитание да постигнете това, което желаете. През тази седмица ще се наложи да преразгледате задания от минал интервал, да финализирате и приключите с действия, планове, взаимоотношения, които са изчерпали своето предопределение. Налага се да сложите завършек на форми, които към този момент не ви служат или са изпълнили своето предопределение. Пред вас се откриват нови, по-перспективни благоприятни условия. Важно е да бъдете отворени към смяната и най-много да се подготвите за съответни дейности след новолунието в Стрелец, което е на 24 ноември. Някои представители на знака ще се радват на позитивни събития, финансови бонуси, които са вследствие на положени в минал интервал старания. Постепенно скептицизмът ще бъде сменен с доза позитивна конфигурация, благополучие и убеденост в по-добри шансове и благоприятни условия, които навлизат в живота ви. 

ВОДОЛЕЙ

Събитията от миналата седмица получават в допълнение развиване през тази. Подходете прагматично и се възползвайте от всеки възложен ви късмет. В някои посоки шансът е на ваша страна, само че в други е належащо да извършите промени, които ще ви обезпечат резистентност и непоклатимост. Тази посока ще ви е нужна, с цел да се справите с лекост с предизикателствата през идната година, когато ще се наложи да поемете нови отговорности в една или друга област от живота ви. Информационият поток, който доближава до вас, ще ви обезпечи надеждна поддръжка във воденето на договаряния, полемики или отстояване на ползи. Насочете вниманието си към реализиране на резултати свързани с планове, които ще се развиват в дълготраен проект. По-добър резултат ще постигнете в случай че избягвате борбата. До новолунието в Стрелец, което е на 24 ноември  имате опция да прецените на какво да  сложите край. Събитията, които са дейни, ще ви подскажат посоката. Бъдете отворени към смяната, която навлиза в живота ви.

РИБИ

Вие продължавате да се радвате на висока обществена интензивност и шанс. Вашата известност се усилва, а с нея и поддръжката, която получавате. Периодът доникъде на декември е удобен и подкрепящ ви в дейности, свързани с утвърждане на позиции на работното ви място, покачване. Всички позитивни промени ще доведат до повишение на приходите ви.  След 24 ноември могат да се появят нови оферти и благоприятни условия за разширение на активността ви или да получите покачване в случай че работата ви го разрешава. За други ще зародят удобни трендове за възстановяване на финансовото положение. Освен на вашите персонални качества в допълнение ще можете да разчитате и на поддръжката от страна на вашите настойници. Бъдете адаптивни и гъвкави към събитията, които са дейни в живота ви. Довършвайте и финализирайте стартирани планове, каузи или взаимоотношения, които са изчерпали своето предопределение. Вашите решения ще доведат до съответната развръзка. Активират се тематики, свързани с вашите дом, семейство, местоживеене, взаимоотношения с членове на фамилията върху, които можете да окажете позитивно въздействие

Успешен интервал на всички зодиакални знаци!

Нина Ненова, астролог

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР