Силите за специални операции на България и Република Македония определиха

...
Силите за специални операции на България и Република Македония определиха
Коментари Харесай

Обучаваме спецсилите на Македония

Силите за специфични интервенции на България и Република Македония дефинираха параметрите на взаимните подготовки и съдействие през 2018 година

Това стана по време на тридневното посещаване в 68-ма бригада „ Специални сили “ на делегацията на Силите за Специални интервенции на Р Македония, водена от командира й бригаден военачалник Орце Йордев.

Командирът на 68-ма бригада „ Специални сили “ бригаден военачалник Явор Матеев изнесе брифинг, на който срещна гостите със структурата, дилемите и подготовката на българските Сили за специфични интервенции. На профилирания образователен център „ Црънча” се организира среща с началника на политическия кабинет в Министерството на защитата Илия Налбантов.

Там македонската делегация следи проява по обезвреждане на терористи в постройка, освобождение на пленник, заличаване на обект и демонстративни стрелби.

Гостите посетиха и новооткрит стрелбищен комплекс в гр. Пазарджик. Бригаден военачалник Матеев и бригаден военачалник Йордев си размениха плакети на Силите за Специални интервенции на България и Р Македония.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР