Силен е този политик, който върне живи и здрави войниците

...
Силен е този политик, който върне живи и здрави войниците
Коментари Харесай

Българските офицери се представят достойно, горд Борисов

Силен е този политик, който върне живи и здрави бойците и не ги вкарва във война. Добра война няма, има герои - да си ги запазим живи и здрави. Провеждат се интернационалните учения, които се поверяват в ръцете на български офицери и те се оправят повече от прелестно.

Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, заяви държавната пресслужба.

Той взе участие в тържественото заседание по случай 139-годишнината от основаването на Военноморските сили на Република България във Варна, където даде висока оценка на активността на армията ни у нас и по света. На тържественото заседание участваха също по този начин командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев и началникът на защитата генерал-лейтенант Андрей Боцев.

" Дунава и Черно море стават зона на извънреден спор и доста старания би трябвало да поставяме българските политици на всички равнища, да не се позволен в Черно море военни дейности. Подготвени сме, само че ролята на тази подготовка е да бъде възпирана опцията за спор. Ще използваме цялата си дипломация и сила да ги запазим и единствено да участваме в учения ", сподели министър-председателят.

Премиерът акцентира, че страната ни е горда с Военноморските ни сили и с всички, които служат в Българската войска. Той означи отличното показване на българските военни в огромните учения с интернационално присъединяване и в съюзническите интервенции. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР