Силен дъжд вали в Перник, което на места предизвика и

...
Силен дъжд вали в Перник, което на места предизвика и
Коментари Харесай

Перник с наводнени улици, авария спря и парното

Силен дъжд вали в Перник, което тук-там провокира и наводнения. Хората там алармираха пред Нова ТВ, че някои от улиците към този момент са под вода. Става въпрос за региона към Трета поликлиника в града.

Междувременно кметът на Перник Вяра Церовска издаде заповед за непрекъснато наблюдаване на рисковите обекти на територията на общината по отношение на неприятните метеорологични условия. Ще се наблюдават трите язовира общинска благосъстоятелност, както и рискови точки в коритата на реките. Уведомени са всички кметове на население места да бъдат бдителни, с цел да не се стига до неприятни произшествия. Засега няма данни за затворени пътни сектори, откъснати обитаеми места, наводнения и повреди.

Народът е споделил, че никое зло не идва единствено и обстановката в Перник през днешния ден го потвърждава. Освен изобилните дъждове и наводнените улици, хората там ще се наложи да стоят без парно и топла вода. Авария е станала в индустриалните мощности на Топлоелектрическа централа " Република”, заради което топлоподаването е прекратено, оповестиха от " Топлофикация Перник”, съобщи бТВ. Това е втори сходен случай от началото на отоплителния сезон.

Аварийните екипи ще работят до премахване на повредата, твърдят от сдружението. Ръководството сервира извиненията си на своите клиенти за породеното стеснение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР