Силен човек от БСП разкри основната цел на социалистите.Ще бъде

...
Силен човек от БСП разкри основната цел на социалистите.Ще бъде
Коментари Харесай

Стойнев: БСП иска и е готова да управлява

Силен човек от Българска социалистическа партия разкри главната цел на социалистите.

Ще бъде срамно, в случай че отидем на избори март месец. Ще се работи в нелесни обединения. Българска социалистическа партия желае и е подготвена да ръководи.

Депутатите в 48-ото Народно заседание, рекордьори по мандати в Народното събрание
И опозицията ще бъде част от взимането на решения, отиваме в нова политическа система, с плаващи болшинства ", съобщи в Българска национална телевизия Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия, който е заместник-председател на енергийната комисия в Народното събрание.
" За Българска социалистическа партия е значимо всеки да има право на избор, машинното гласоподаване не отпада. Остава правото на избор за хартия или машина ", добави Драгомир Стойнев.

Според него България би трябвало да има бюджет за идната година. " Има безпокойство да не стане наддаване като на пазара и бюджетът да стане неосъществим ", разясни Стойнев и посочи, че левицата е подкрепила избора на  ръководител на Народното събрание, с цел да не се срине парламентаризмът и Народното събрание.

Относно Плана за въвеждане на еврото Драгомир Стойнев разяснява, че България би трябвало да гледа бъдещето и дали желае да бъде част от богатите страни.

" Ние желаеме да забележим дали 2024 година е вярната или 2025, или 2026. От този експертен спор не би трябвало да се вадят политически дивиденти. Искаме да стане ясно какъв ще бъде икономическият резултат. Ние сме за еврото, само че не тъкмо в този миг ", съобщи Драгомир Стойнев, пише 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР