Силата на общата молитва е много важна! Да се пололим

...
Силата на общата молитва е много важна! Да се пололим
Коментари Харесай

Доброволци: Намерихме нещо в Гората на Тева в Перник

" Силата на общата молитва е доста значима! Да се пололим през днешния ден Сашо да се завърне! "

Това написа на разсъмване бащата на Сашко нотариусът Александър Цветанов.

Оказа се, че той е привикан в полицията през вчерашния ден за съгласуваност, а не е задържан, както оповестиха доброволци.

Участници в издирването на 12-годишния Александър откриха играчка, за която допускат, че може да е негова. Снимка от находката беше оповестена във Facebook групата „ Да намерим Сашко “.



Потребител с име Денис Иванов е снимал розово плюшено мече, захвърлено в тревата. По думите му, играчката е открита „ в гората на Тева “ в Перник.





Коментиращи незабавно припомниха, че при първичното изложение за издирването на Сашко е било посочено, че той носи розова играчка. Говореше се за мече, само че това не беше конкретизирано.

Други пък приканват фотографията незабавно да се изпрати на полицията и на бащата, както и играчката да не бъде местена.

„ Когато се откри нещо, което се допуска че е обвързвано със случая не се пипа с голи ръце и е хубаво да се остави на мястото, до момента в който не дойдат полицейски чиновници “, написа дама.

„ Къв татко бе хора,та той се оказа по гламав и от най гламавия в целия свят, той детето си не може да познае вие ще го карате играчка да разпознава! “, написа един от тях.

Запознати показват, че наоколо се намират три сметища.

Междувременно към този момент седми ден продължава издирването на 12-годишния Александър. Полицията към момента не е попаднала на диря от момчето. Детето изчезна на 11-и ноември в гористата околност над Профилакториума в миньорския град.

Вече няколко денонощия полиция, доброволци, планински спасители и кучета търсят детето, което е с тежка форма на аутизъм. В издирването се включиха и мотористи. Продължават и обиколките с хеликоптер над Перник.

Междувременно доброволци са недоволни от това по какъв начин протича търсенето и подозират, че получават и неверни сигнали от бащата на изгубеното дете. „ Искаме някой да каже къде да се продължи издирването, не да се пращат две коли да обикалят безсмислено. Стигнали сме на 70 км. някаква съгласуваност. Иначе се лутаме по гори  и паланки. Всички имат съмнения, версиите са доста, че бащата го укрива, има версии, че е похитен от майката ”, показа Румен Стефанов, който се включи в издирването на детето като доброволец.

„ Не мога да бъда безусловно сигурен, само че познавайки Алекс, не позволявам, че той просто ей по този начин би се изгубил в гората. Чувството ми като татко е, че той се държи някъде срещу неговата воля ”, подозира бащата на изгубеното момче Александър Цветанов. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР