Силата на лошото чувство от страна на феновете на Челси

...
Силата на лошото чувство от страна на феновете на Челси
Коментари Харесай

Представителят на играча на Челси е изумен от това колко бързо феновете се обръщат сами, след като „минат под прикритие“

Силата на неприятното възприятие от страна на почитателите на Челси към личните им играчи е видяна от сътрудник, който седи измежду последователите и има раздразни членовете на тима.

Челси стигна до полуфиналите на ФА Къп в неделя с победа с 4-2 над Лестър на Стамфорд Бридж, само че странната атмосфера помрачи достижението. Рахийм Стърлинг беше цел на почитателите на сините, които се подиграха на директен свободен удар и освиркваха, когато Маурисио Почетино реши да размени Михайло Мудрик вместо нападателя на Англия.

Токсичната атмосфера на Стамфорд Бридж не остана незабелязана, като Почетино беше заставен да пази себе си и Стърлинг от последователите. „ Те би трябвало да ми се доверят, с цел да ръководя по метода, по който считам, че е най-хубавият за клуба “, сподели той многозначително.

The Telegraph оповестява, че представител на една звезда на Челси обича да седи измежду почитателите, с цел да реши възприятията към техния състезател. Той явно е бил сюрпризиран от това какъв брой бързо последователите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР