Силата на кръвта и въздействието ѝ върху живота е известна

...
Силата на кръвта и въздействието ѝ върху живота е известна
Коментари Харесай

Ето какъв човек сте в любовта според кръвната ви група

Силата на кръвта и въздействието ѝ върху живота е известна от епохи. В взаимозависимост от групата, която тече във вените ни, се дефинира афинитетът към избрани храни, предразположеността към заболявания и други. Кръвната група обаче дефинира и любовния характер на своя собственик. В това има вяра Жан-Луи Деганденци, който разкрива в книгата си " Тайните на вашата кръвна група " какви сме в любовта съгласно кръвната група.

Нулева кръвна група

Представителите на мощния пол с нулева кръвна група са същински гении, които владеят до съвършенство изкуството на съблазняването и любовните игри.

Дамите с тази кръвна група харесват мощни и темпераментни мъже. Те имат невероятна страст и магнетизъм, само че и са извънредно ревностни.

А кръвна група

Мъжете с А кръвна група са малко срамежливи и са способни да крият възприятията си дълго време. Те се нуждаят от непрекъснати доказателства за любовта от страна на колегата им. Тези мъже са склонни да имат сантиментални връзки с по-възрастни дами, наслаждавайки се на майчините грижи, които те поставят за тях.

Жените от тази кръвна група също са много срамежливи и в никакъв случай не вършат първата крачка в любовта. Но тези дами са идеалните съпруги - правилни и любвеобилни.

B кръвна група

Мъжете от тази кръвна група постоянно се смятат за същински Дон Жуани. Но в реалност те просто се опасяват от сериозна връзка и избират мимолетните връзки. Въпреки това те стават положителни съпрузи.

Дамите с B кръвна група са ненапълно екстравагантни, само че те са най-верните съпруги.

АВ кръвна група

Мъжете с АВ кръвна група са същински любимци на дамите. Те избират къси, само че бурни романси.

Жените от тази кръвна група са извънредно привлекателни и слагат високи условия към колегата си. Тези дами се нуждаят от мощен мъж, който да им обърне оптимално внимание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР