Сигурно сте чували за майки и татковци, които твърдят, че

...
Сигурно сте чували за майки и татковци, които твърдят, че
Коментари Харесай

Как душата избира родителите си: 5 мистични истории на деца, от които кожата ви ще настръхне

Сигурно сте чували за майки и бащи, които настояват, че децата им описват много потресаващи елементи от времето преди да се родят. Мистериозни истории, в които малчуганите споделят шокиращи мемоари за това от кое място са пристигнали, по какъв начин са избрали майка си и други странни и необясними от здравия разсъдък неща.

Представяме ви пет такива загадъчни истории на деца, преразказани от майките им, от които ще изтръпнете. Дали ще им повярвате, или не, решавате вие.

История №1



„ Приготвях вечеря и с цел да накарам детето си да седне спокойно и да прикова вниманието му към нещо занимателно, с което да се занимава, до момента в който аз се въртя към печката, му дадох всички фотоси, които вардя в албума си. След малко, мощно разчувствуван той дотича прим мен с черно-бяла фотография в ръка. На нея бях аз с майка си на млади години (майка ми умря малко преди да се роди детето) и сподели: „ Мамо, помня теб и твоята зелена рокля тук! Изпуснахте рейса в оня ден! “ Повдигнах изненадващо вежди и го попитах: „ Така беше, само че ти от кое място знаеш? Татко ти ли ти сподели? “ – „ Не “ – отвърна той. „ Видях те от горната страна, демонстрираха ми те и споделиха, че ще ми бъдеш майка! “

След тази преживелица не бях на себе си и започнах да подпитвам мои познати и приятелки за сходен феномен. Оказа се, че освен моето дете „ помни “ по какъв начин отнякъде е видяло майка си преди раждането си.

История №2



„ Веднъж щерка ми ме шокира с думите: „ Мама и дядо, който е с буйна алена брада, споделиха „ Здравей “ на всички! Бяхте се събрали на масата и празнувахте, а аз още не се бях родила “. Странното е, че въпросният „ дядо с алената брада “ е моят прародител, а тя го е виждала единствено като напълно мъничка, от времето, когато няма по какъв начин да пази такива мемоари. А единствената фотография на прародител е с неприятно качество и освен това черно-бяла! “, споделя друга майка. Освен това остарялото фото се пазело в албумите на нейната баба и щерка ѝ в никакъв случай не го е виждала. Как и по кое време това дете е съумяло да „ види “ прадядото на майка си преди раждането си, остава тайнственост!

История №3

Друга майка споделя, че синът ѝ описал по какъв начин на един екрани им били показвани чичовци и лели, а те /децата/ избирали родителите си. А какво ще кажеш за тази, ги питал някой.

История №4

4-годишно момиченце пък споделило на своята майка следното: „ Когато ме изпратиха до корема ти, един ангел долетя и сподели, че ще ме кръстят на добра вуйна, която ще ми помогне “.
Майката ахнала от удивление, тъй като детето не знаело, че когато тя била бременна с него, малко преди раждането, се подхлъзнала и паднала, а непозната жена ѝ помогнала, завела я в болничното заведение и по този начин на процедура я избавила от преждевременно раждане. В знак на признателност, детето било кръстено на непознатата жена!

История №5



Ето и най-удивителната преживелица!

Момиченце на 2,5 години споделило на родителите си, че дружно с нея, майка ѝ и татко ѝ, там „ горе “ са избрали още 2 момченца. Но на едното момченце не било разрешено да избере тези родители, а на другото било казано да се приготви. Година по-късно майката направила импровизиран аборт и изгубила точно момченце. Но най-голямото удивление настанало, когато след 2 години тя родила отново – този път крепко момченце. Тогава си припомнила „ предсказанието “ на дребната си дъщеричка.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР