„Сигурно сте чували от други треньори, които са сядали на

...
„Сигурно сте чували от други треньори, които са сядали на
Коментари Харесай

Хубчев: Знам какво се изисква от мен в Левски

„ Сигурно сте чували от други треньори, които са сядали на този стол, че по никакъв начин не елементарно да си тук. Аз и моят екип обаче знаем къде сме пристигнали. Знаем какво се чака от нас. Знаем за напрежението. Не е нужно всеки да ме пита. Знам и какво би трябвало да създадем. Ще се опитаме с нашите разбирания да го създадем. Ръководството одобри нашата идея. Имаме си правила и няма да ги нарушим. Няма да се кланяме на този или оня, с цел да угодим на други! Трябва да убедим футболистите в нашите принципи”, съобщи Петър Хубчев при формалното си показване на „ Герена” като старши треньор на Левски.

„ Феновете държат на следното - би трябвало да играем нападателно, да вкарваме голове. Някои настояват, че аз съм отбранителен треньор. Това обаче ще го покажат резултатите. Но в случай че би трябвало да съм прям, за мен няма разделяне на нахлуване и отбрана. Кой го разяснява това, че съм последовател на отбранителния футбол? Кой е този експерт? Аз знам от кое място идват тези изявления. Не изпитвам почитание към този човек и няма да назова името му”, добави Хубчев.

„ Трябва да се вслушаме във почитателите. Ако 50% не ни одобряват и считат, че сме отбранителни треньори, би трябвало с работа да ги разубедим и да ти накараме да стартират да ни харесват. Но аз съм сигурен, че каквото и да се случи, каквито и победи да запишем, все ще има дребен % почитатели, които ще ни ненавиждат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР