Сигурни сме, че през декември е имало поне няколко повода

...
Сигурни сме, че през декември е имало поне няколко повода
Коментари Харесай

12 парти тоалета, с които ще сте по-бляскави в новогодишната нощ

Сигурни сме, че през декември е имало най-малко няколко мотива да извадите от дрешника си някоя дребна черна рокля или всичко това, което свети с помощта на пайетите. Да, те са основната дума и за новогодишната нощ, без значение дали ще изберете рокля, пола, панталон и за какво не и костюм. С тях няма потребност да се притеснявате за намирането на верните обувки, тъй като чифт черни ботуши или обувки ще паснат незабавно. Въпреки това, в случай че бъде нещо цветно или даже бяло, също би било доста добър вид. Ако имате на разположение топ с пайети, то той може да се комбинира с дънки и токчета в ослепителен цвят. Хем леко повърхностно като стайлинг, хем супер ефектно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

Камъни, пера или ресни по облеклата са добра опция, в случай че въпреки всичко не обичате пайети. Те прибавят задоволително тържественост в тоалета, даже и в случай че той е в безпристрастен цвят като бежово или черно. Но пък може да се осмелите, като Грес Гейнъм, да облечете някоя от тези дълги транспарантни рокли, които са много настоящи още от лятото, изключително в случай че има блестящи елементи по тях. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

Със сигурност обаче в никакъв случай няма да сгрешите с дребната черна рокля. Елегантна, лесна за съчетаване с по-ярки празненство аксесоари (включително дълги ръкавици, обилни бижута или пъстър чорапогащник), тя е знак за безукорен дрешник. Класика, подобаваща за всички мотиви. И въпреки всичко, защото аленото е цветът на този есенно-зимен сезон, обмислете вид за елегантна рокля или гащеризон точно в някой от нюансите на този буен цвят. С подобен тоалет ще блестите по най-изискания метод.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Caroline Daur (@carodaur)

 
12 красиви червени рокли за идните празнични вечери

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР