Сигурни сме, че поне веднъж сте попадали на тази стара

...
Сигурни сме, че поне веднъж сте попадали на тази стара
Коментари Харесай

Кой е чаровникът от тази емблематична снимка на принцеса Даяна?

Сигурни сме, че най-малко един път сте попадали на тази остаряла фотография. Безспорно една от най-иконичните фешън визии на принцеса Даяна е точно тази дълга черна рокля, която разхожда с присъщото ѝ съчетание на волност и грациозност. А харизмата ѝ е толкоз обаятелна, че съвсем пропуснахме да обърнем внимание на чаровния ѝ танцов сътрудник. 

Днес ще надникнем зад кулисите и ще разкажем историята зад тази снимка. Годината е 1985, а мястото - Белият дом. 
                         

A post shared by (@diana.princess.wales) on Nov 9, 2019 at 6:08am PST

Симпатичният господин е не какъв да е, а един от знаковите холивудски артисти на предишния век - Джон Траволта . Самият той споделя, че изобщо не е подозирал за идния танц с принцесата на Уелс: 

Нямах никаква визия, че ще танцувам с лейди Даяна. Нанси Рейгън - брачната половинка на президента, ми сподели, че това е персонално желание на принцесата. Бяхме в Белия дом и в среднощ я потупах по рамото и я попитах дали желае да танцуваме. Тя се обърна и кимна по нейния специфичен начин. Танцът ни продължи 15 минути.

 джон траволта Getty

Така господин Траволта се въплъщава в ролята на същински принц. Движенията му са безгрижни и естествени, само че вътрешно се затруднява да прикрие несигурността си:

Бях удивен от нея. Тя водеше танца и ме накара да се замисля, че нещо не е напълно наред. Трябваше да си напомня уроците по валс в учебно заведение и да ѝ покажа какво мога. 

 джон траволта Getty

Самата Даяна наподобява ослепително в балната рокля на Виктор Едeлщайн, която е оценена за 450,000 $. Естествено, външният ѝ тип не оставя никого безучастен, включително и самия Джон:

Роклята ѝ стоеше прелестно. Беше толкоз специфична и нетипична, че към момента вардя загатна за нея с най-малките детайлности.

 джон траволта Getty

Актьорът дефинира вечерта като един от най-вълнуващите моменти в живота си.

Никога няма да го не помни. За мен е чест да получа опция да преживея нещо сходно. Впоследствие разбрах, че лейди Даяна е споделила, че това е един от обичаните ѝ мемоари от САЩ. Аз я направих по-щастлива. Тя мен също. Много скърбя, че към този момент не е измежду нас.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР