Сигурна съм, че всяка от вас има поне един любим

...
Сигурна съм, че всяка от вас има поне един любим
Коментари Харесай

Филмите и сериалите, които ни припомнят защо толкова обичаме шопинга

Сигурна съм, че всяка от вас има най-малко един обичан филм или сериал, който я е въодушевил за нова фешън покупка и който сте гледали повече от един път, да не кажа повече. Да, има обичани класики, в които модата е основен воин, а в този момент, когато не можем да се впуснем свободно на шопинг тур с приятелки, те ни разрешават да пазарим виртуално, без да похарчим и стотинка. От друга страна, ни напомнят за какво шопинг лечението ни е толкоз обичана и даже във време, в което нямаме доста събития и празненства, отново сме склонни да похарчим луди пари за някоя красива рокля с вярата, че ще пристигна и нейното време, че ще ги хвърлим най-сетне тези спортни екипи на дъното на дрешника. И до момента в който кликаме онлайн из обичаните си места за фешън находки, не пречи да си пуснем някоя от тези класики.

Тъй като тези дни по малкия екран още веднъж излъчиха, мисля, че няма момиче, на което да не му е обичан оня миг от кино лентата, в който героинята на Джулия Робъртс – Вивиан, пазари из „ Родео Драйв “. И до през днешния ден се прехласваме по онази алена рокля, с която се появява в операта, а елегантният летен костюм с бермуди е нещото, което сигурно се връща в трендовете и тази пролет (а филмът въпреки всичко е от 90-те).
               

Оставаме обаче в 90-те с кино лентата „ Баровки “ и 16-годишната Шер (Алисия Силвърстоун), която е специалист по външния тип, а точно към това десетилетие през последните няколко сезона не стопират да ни връщат дизайнерите. А това ни припомня, че някъде из личните ни фешън архиви могат да изскочат невероятни съкровища.
               

Разбира се, в никакъв случай не се пропуща лъчение на „ Дяволът носи Прада “ , нали? Да, и аз не мога да преброя какъв брой пъти съм го гледала и какъв брой съм си мечтала като стилист да разполагам с един от тези дрешници в редакцията, цялостни с образци на обичаните ми марки. Но действителността е изцяло друга. Затова пък постоянно е наслаждение да виждам невероятната в ролята на Миранда Пристли, която намира флоралните принтове напролет за безспорното факсимиле, както и преобразяването на Андреа (), която въпреки и безразлична към модата, не съумява да остане безразлична към Chanel. Та кой би устоял на Chanel? Аз сигурно не бих!
               

„ Тайните на Беки Б. “ пък е от тези комедии, в които може би стилната част е единственото, поради което си заслужава загубата на час и половина, само че пък е добър образец за това до каква степен могат да ни доведат недомислените покупки. В блестящия свят на Ню Йорк, Ребека Блумуд (Айла Фишър) е младо момиче, което обича да се забавлява и което е наистина добро в шопинга – може би даже малко по-добро, в сравнение с е належащо.
               

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР