Сигурна съм, че Корнелия Нинова не знае как да осигури

...
Сигурна съм, че Корнелия Нинова не знае как да осигури
Коментари Харесай

Депутатка от ГЕРБ: Корнелия Нинова се занимава по-скоро с фауната в отдалечените населени места, а не с проблемите в здравеопазването

Сигурна съм, че Корнелия Нинова не знае по какъв начин да обезпечи лекари в най-отдалечените обитаеми места. Въпреки че ги обикаля, тя по-скоро се занимава с фауната, в сравнение с с проблемите в бранш „ Здравеопазване “. Това сподели депутатът от ПГ на ГЕРБ и ръководител на здравна комисия доктор Даниела Дариткова след поръчката на Българска социалистическа партия, че ще внесе Закона за бюджета на НЗОК за 2019 година в Конституционния съд, съобщи „ Фокус “.

„ Колегите от Българска социалистическа партия са като във вица с краставицата повтарят едно и също, тъй като ще дадат текста на Конституционния съд “, разяснява тя. „ Искам да подчертая, че склерозата и амнезията за скорошни събития е симптом за ранна деменция, която е рискова за вашата столетна партия. На 6 ноември сме гледали на първо четене в пленарна зала законопроекта за бюджета на НЗОК “, уточни Даниела Дариткова. „ Между двете четения сме внесли корекции, които в някои случаи кореспондират с предложенията на Българска социалистическа партия за отпадане “, посочи тя. „ Трудили сме се съществено. Отнасяме се отговорно, а не желаеме да печелим евтини политически дивиденти в бранш „ Здравеопазване “, разгласи Даниела Дариткова и прикани Българска социалистическа партия да престанат да манипулират и плашат българските жители.

„ През идната година ще имаме механизми, които ще създадат системата по-ефективна, по-прозрачна и по-достъпна за българските жители “, съобщи тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР