Сигурна съм, че има много случаи на коронавирус, но няма

...
Сигурна съм, че има много случаи на коронавирус, но няма
Коментари Харесай

Учители заплашват с отпуски и напускане, ако няма онлайн обучение

Сигурна съм, че има доста случаи на ковид, само че няма задоволително тестване, по тази причина формалният брой не е огромен. Това съобщи, където преподаватели упорстват онлайн образованието да остане в действие, а да не се връщат децата напълно в клас.
Не е наша волност и даскалски каприз. Проявяваме отговорност какво се случва в Асеновград. Съпруга съм на доктор, майка съм на доктор, имам добра визия какво се случва, разяснява друга учителка.
 Иван Игов: Сега се видяха всички недостатъци на просветителната система Иван Игов: Сега се видяха всички недостатъци на просветителната система
" Огромният проблем на българското учебно заведение сега са учителите, не децата. Ние убиваме учителите си с метода, по който през последнит...
Същевременно шефът на РУО Пловдив Иванка Киркова изясни по какъв начин течала полемика и с родители, като „ от на следващия ден ” можело да се мине на отдалечено образование. Тя дискутира обстановката в учебно заведение „ Свети Княз Борис ”, откъдето Нова телевизия излъчи репортаж. Киркова уточни, че имало няколко вероятни пътища да се тръгне на отдалечено образование. А в случай че 15% от децата ги няма, по заповед на здравния министър е наложително да има отдалечено образование.
Парадоксалното е, че шефът на „ Свети Княз Борис ” е с ковид. От 7:30 часа започнаха образование по-големите, а от 8:40 – най-малките, като междучасията не съответстват.
И ние сме на мнение, че просветителната система тряба да бъде затворена, с цел да се спасят оптимално доста човешки животи, акцентира Лилия Стоянова, модератор на Facebook групата „ Учители за безвредно обучение ”. Тя уточни, че към този момент 34 учители са умряли поради COVID-19 и изиска обучение в онлайн среда най-малко до края на тази година.
Стоянова предизвести, че доста нейни сътрудници мислят да вземат отпуски и да напущат системата – към този момент има напуснал човек. Колко теста е направило МОН на учители и възпитаници, попита Стоянова, която е сигурна, че има заболеваемост, само че без тестване няма по какъв начин да бъде записана.
 Лъчезар Томов: Далече сме от групов имнунитет Лъчезар Томов: Далече сме от групов имнунитет
По броя на умрелите може да се направи груба оценка на броя на инфектираните. Около 300-400 хиляди е горната граница на инфектираните, коет...
Как ще се отрази на душeвността на децата загубата на непосредствен човек или на преподавател – по този начин Стоянова отвърна на въпрос какво ще се случва при нескончаем престой у дома на възпитаници.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР