Сигнали за счупени плочки в подлеза на НДК се появиха

...
Сигнали за счупени плочки в подлеза на НДК се появиха
Коментари Харесай

ТОТАЛ щета: Плочките пред НДК се чупят всеки ден, а фирмата изпълнител…

Сигнали за счупени плочки в подлеза на НДК се появиха единствено седмица след края на ремонта на площада от горната страна. Проверката ни сподели, че плочките към този момент са заменени.

Подмяна на настилките, слагане на хидроизолация и корекция на обособени детайли от подлезите – това включваше ремонтът на площад „ България”, написа БТВ. От компанията реализатор показват, че не са имали обвързване за замяна на плочките в подлезите, само че са създали и това в символ на благосклонност.

„ Ние само сме подменили счупените плочки за хармония и да може като предаваме обекта да е без компромати, било то от остаряло строителство”, изясняват от компанията.

„ Просто метеорологичните условия са такива. В момента са отремонтирани повторно, направени са по този начин, че да може да устоят на тези метеорологичните условия и на непрекъснатия поток от хора”, прибавят от там.

Преминаващите хора обаче са на друго мнение.

„ Старата ария на нов глас. Руши се всичко, което преди време е правено с повече средства и се влагат пари в нещо, което виждаме на всички места, освен на НДК – какво се случва по улиците и тротоарите”, споделят жители.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР