Сигналът за убийството бе подаден вчера около 4.30 часа. Пристигналите

...
Сигналът за убийството бе подаден вчера около 4.30 часа. Пристигналите
Коментари Харесай

Убиецът от Перник отказва да говори пред полицията, пред близките отрекъл да е виновен

Сигналът за убийството бе подаден през вчерашния ден към 4.30 часа. Пристигналите в жилището на ул. " Юрий Гагарин " в пернишкия кв. " Изток " служители на реда разкрили тялото на 43-годишната жена. При осъществения оглед по натрупа са установени голям брой травматични увреждания, по тази причина се чакат резултатите от съдебномедицинската експертиза, които ще покажат точната причина за гибелта. Част от облеклата на дамата са открити в резервоар за боклук край блока.

На Димитър Димитров е повдигнато обвиняване по член 115 от Наказателния кодекс - за съзнателно ликвидиране - и той е оставен в ареста за 72 часа по решение на наблюдаващия прокурор. От прокуратурата в Перник допълниха, че ще изискат от съда налагане на най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Албена Стоилова удостовери, че в края на декември м.г. Анита Димитрова е подала сигнал за спор в фамилията и домашно принуждение.

" Тогава на жертвата е била предоставена отбрана от домашно принуждение, като на нейния брачен партньор е била издадена възбрана да приближава жилището, което населява жертвата на по-малко от 50 метра за период от 10 месеца и му е наложена глоба ", посочи представителят на Окръжната прокуратура в Перник. 

Стоилова добави, че има данни, че през последните 2 години Димитър Димитров е правил няколко опита за самоубийство. При един от тях мъжът се е прострелял с газов револвер.

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник старши комисар Павел Млеканов посочи, че оръжието е конфискувано и е обещано за експертизи дали е преработвано.

" Опитите за самоубийство е въпрос на тълкувание от какво са подбудени ", добави обаче той.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР