Сигналът за инцидента, който е станал в района на 70-ия

...
Сигналът за инцидента, който е станал в района на 70-ия
Коментари Харесай

Турски ТИР се обърна на магистрала Тракия и предизвика километрично задръстване

Сигналът за случая, който е станал в региона на 70-ия километър в посока София, е подаден към 7.30 часа, заяви за Dir.bg представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Водачът, който е турски жител, е превозен в лечебно заведение с леки пострадвания. Няма други потърпевши при злополуката.

Ремаркето на тежкотоварния автомобил обаче е препречило две от лентите на платното в посока София и придвижването се пропуща единствено през изпреварващата лента. Това е станало причина за формиране на километрично запушване.

Очаква се на място да дойде кран, който да изтегли обърнатия ТИР. Причините за случая се прецизират, само че е допустимо водачът да е задремал зад кормилото.

Един човек е умрял, а 13 са ранени при 12 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, заяви Министерство на вътрешните работи.

В София през вчерашния ден са станали 24 леки и една тежка злополука. Пострадал е един човек.

От началото на май на територията на страната са починали 20 души при 186 тежки пътнотранспортни катастрофи. Ранени са 233 души.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР