Сигналът за инцидента, който е станал при 369-ти километър от

...
Сигналът за инцидента, който е станал при 369-ти километър от
Коментари Харесай

Камион се завъртя на магистрала Хемус и блокира движението за часове

Сигналът за случая, който е станал при 369-ти километър от аутобана в посока София, е подаден малко след 8 часа тази заран.

Заради пътния случай, при който няма потърпевши, краткотрайно трафикът в посока София бе пренасочен по обходен маршрут по първокачествен път I-2 Шумен - Варна.

Малко след 11 часа камионът бе изтеглен в спешната лента на автомагистралата. Движението се пропуща от чиновници на " Пътна полиция ". Продължават дейностите по разчистване, обезопасяване и опесъчаване на пътното платно.

Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите да карат деликатно, със съобразена скорост, да съблюдават прецизно пътната сигнализация и напътствията на " Пътна полиция " и да не подхващат рискови изпреварвания, с които да застрашат сигурността и живота на всички пътуващи.

През последното денонощие в България са станали 16 произшествия с 21 потърпевши, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

От началото на месеца са станали 289 пътнотранспортни катастрофи. Загинали са 28 души, а ранените са 413. От началото на годината злополуките са 3291, при които живота си са изгубили 252 души, а потърпевшите са 4389.

В столицата за последното денонощие са станали 24 леки и три тежки катастрофи, при които има трима ранени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР