Сигналът бил получен в сряда. От Първо управление на полицията

...
Сигналът бил получен в сряда. От Първо управление на полицията
Коментари Харесай

Задържаха 51-годишна шофьорка без книжка след гонка в Бургас

Сигналът бил получен в сряда. От Първо ръководство на полицията в морския град незабавно последвали автомобила и подали сигнал за прекъсване. Водачката обаче не изпълнила полицейското предписание и последвало гонене, при което колата била спряна наложително.

При инспекцията 51-годишната лидерка осуетила тестът за алкохол посредством дрегер, като не подавала задоволително въздух, с цел да бъде открито използвала ли е алкохол. В момента автомобилът е със свалени номера. Той е бил спрян наоколо до учебно заведение на ул. " Странджа планина ".

След инспекция се оказало, че книжката на шофьорката е отнето по медицински аргументи в края на 2023 година, уточни Петко Ружев от " Охранителна полиция " в Първо районно управление (на МВР) на МВР-Бургас. Пробата за съществуване на опиати в организма на дамата е негативна. Тя е дала кръв за алкохолни проби в лаборатория. Съставен ѝ е акт.



През миналото денонощие на територията на страната са регистрирани 15 произшествия, при които 18 души са потърпевши , оповестиха от Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си. Загинали през вчерашния ден при пътни произшествия няма.

В София са станали 24 леки пътнотранспортни катастрофи, при които няма жертви или потърпевши.

От началото на месеца в страната са регистрирани 388 тежки произшествия, при които са починали 19 души, а ранените са 412.

От началото на годината са станали 848 пътнотранспортни катастрофи. Жертвите са 55 души, а потърпевшите са 1046. Девет души по-малко са изгубили живота си по пътищата у нас в съпоставяне със същия интервал на предходната година, излиза наяве от данните на Министерство на вътрешните работи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР