Сигналът беше подаден при нас. Да, това беше човек с

...
Сигналът беше подаден при нас. Да, това беше човек с
Коментари Харесай

Ново разкритие: Иванчева действала много скришно и първо поискала 500 000 евро, а после направила отстъпка, защото...

Сигналът беше подаден при нас. Да, това беше човек с друго мислене и който желае нещата в България да се трансформират,а ние го убедихме, че това е методът да се оправим с такива проблеми. Това съобщи шефът на КОНПИ Пламен Георгиев.

Той е имал позволение за градеж и е чакал една напълно естествена процедура, без която обаче не може да се стартира градеж. От юни месец 2017 година поражда казуса, а при нас сигналът беше подаден през февруари тази година.

Извънредно в БЛИЦ! Прокуратурата разгласи кой бизнесмен е подал сигнал за Десислава Иванчева

За да се случи този арест имаше едно съвършено съдействие, мога да го кажа като някогашен прокурор. Има и доста други лица, които са разпитани по случая. Използвани са множеството СРС-та. Прокуратурата събра огромен брой доказателства, които би трябвало да са задоволителни за съдиите.

Г-ж Иванчева си е правила пиар и работила по схемата: Ти ще получиш това и това, в случай че дадеш еди какво ". Тя в действителност е поискала в началото 500 000 евро, само че след това е направена и отстъпка поради големия размер РЗП. Г-жа Иванчева действаше доста внимателно, пазеше се и внимаваше какво приказва по телефона. Постоянно отлагаше срещите и явно имаше терзание, до момента в който най-сетне в кафето на ъгъла на " Раковски " и " Гурко " бяха дадени парите.

Прокурор Гешев разкри цялата схемата с изнудването на строителния бизнесмен от Иванчева, единствено медиаторът взел 14 000 евро за " добре свършена работа "!

След като бяха получени парите медиаторът се обади на изнудването лице и му сподели: Всичко е наред, няма да имаш повече проблеми.

Човекът, който даде тези пари, сподели една гражданска позиция, тъй като ние нямаме опция да дадем толкоз пари, желая да му благодаря.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР