Руският президент Владимир Путин използва парада на 9 май на

...
Руският президент Владимир Путин използва парада на 9 май на
Коментари Харесай

Русия помпи мускули - демонстрира страшно оръжие на Червения площад, способно да удари всяка точка в света

Руският президент Владимир Путин употребява парада на 9 май на Червения площад в Москва, с цел да оправдане войната си против Украйна и да заплаши още веднъж Запада с нуклеарни оръжия.

Според немския в. Bild на парада са пристигнали над хиляда участници във войната в Украйна, пишат. Водещият на церемонията споделя, че сухопътните сили, " както в суровите години на Великата отечествена война, освобождават света малко по малко от прислужниците на неонацизма и интернационалния тероризъм ". Докато разнообразни подразделения на съветските въоръжени сили минаваха през площада, водещият неведнъж загатна жертвите като „ героите “ на така наречен специфична военна интервенция. Например, беше казано, че в този момент те „ освобождават “ украински градове, по-специално Киев, Одеса, Запорожие и Харков.

По време на речта си Путин отдаде респект на паметта на „ другарите, починали в битката против неонацизма в обективна борба за Русия “ и сподели, че „ желанието да се оправдаят сегашните почитатели на нацистите е част от общата политика на западните елити. "

Отбелязва се, че преди няколко дни Русия разгласи подготовката на нуклеарни учения покрай границите на Украйна, а на 9 май Путин употребява парада, с цел да насочи нови нуклеарни закани към НАТО.

" Русия ще направи всичко, с цел да предотврати световен конфликт, само че в това време няма да позволим на никого да ни заплашва ", сподели съветският президент.

След това три ракетни комплекса " Ярс ", част от стратегическите нуклеарни сили на Руската федерация, минаха през Червения площад. Водещият на церемонията ги назова „ страшна мощ за нуклеарно въздържане “ и означи способността им „ обезпечено да ударят цел на всички места по света “.

„ Тази година съветският режим употребява празника за военна агитация против Украйна. Тогава републиките на Съюз на съветските социалистически републики се защитаваха дружно от нацистката инвазия, през днешния ден Русия води жестока експанзия против Украйна “, отбелязва немското издание. Както и предходни години, западните водачи не пристигнаха на парада.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР