Сигнал за случая вече е подаден и полицията работи до

...
Сигнал за случая вече е подаден и полицията работи до
Коментари Харесай

Засякоха активност в социалните профили на издирваната Ивана, установяват тя ли е влизала

Сигнал за случая към този момент е подаден и полицията работи до определяне дали търсеното момиче в реалност има достъп до тези профили, предават bTV и NOVA.

Днес претърсваният периметър ще бъде уголемен.

" Още първия ден се събрахме пред районното ръководство в града, изчакахме предписание и тръгнахме да търсим в разнообразни направления. Не открихме нищо. Не мисля, че е допустимо да издържи в гората 6 дни. През нощта застудява. Днес ще проверим и региона на язовир Дяково. Това, което знам и чух за момичето, е, че се е движило в градската част. Нямаме съществени следи, които да ни насочват. Надеждата постоянно е последна ", разяснява горският чиновник и доброволец в търсенето Велимир Иванов.

17-годишната Ивана е в неопределеност към този момент от шест дни, откакто изчезна от учебно заведение. Полицията и доброволци я търсят още от предишния петък, като от началото на акцията към този момент са обходени 600 декара повърхност.

Ден по-рано директорката на учебното заведение Виолета Стефанова съобщи, че не другите деца са тормозели Ивана, а тя тях - обратно на в началото публикуваната информация. 

" Напускаше своеволно часа. Влизаше в часовете на другите сътрудници. Мокреше си косата ", описа директорката на образователното заведение.

Според педагозите държанието на ученичката се трансформирало при започване на тази образователна година, а майката е викана в учебното заведение съвсем всяка седмица поради проблематичното държание на Ивана.

Класната ръководителка на 17-годишното момиче се разплака и призна, че доста й е мъчително, не е спала от четири дни и търси девойката дружно с доброволците. Весела Владимирова изясни, че в деня на изгубването попитала Ивана къде отива, когато я видяла да напуща класната стая. Момичето хукнало да тича и не дало отговор.

Издирването на ученичката продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР