Сигнал за пожар в селскостопанска постройка в село Брезе, община

...
Сигнал за пожар в селскостопанска постройка в село Брезе, община
Коментари Харесай

Пожар изпепели плевня с дърва за огрев и сено в труднодостъпна махала в девинското село Брезе

Сигнал за пожар в селскостопанска сграда в село Брезе, община Девин, е получен довечера на незабавния тел. 112, заяви Елена Стоилова – представител на полицията в Смолян. Пламъците са видяни в 2:10 часа.

„ Нанесени са обилни материални вреди. Унищожена е двуетажната постройка с повърхност 120 кв. м. и заслон – 60 кв. м. Изгорели са 30 куб.м дърва за огрев и 600 кг сено “, изясни Стоилова, съобщи Българска телеграфна агенция.

Няма потърпевши хора и животни. Огънят е сподавен от един екип на РСПБЗН-Девин, преди да обхване прилежащи здания. Причините за произшествието са в развой на изясняване.

„ Плевнята е в труднодостъпно място. Добре че огънят не се придвижи към другите здания. Пожарната кола не съумя да отиде до нея, тъй като от години пътят, водещ към този регион, не се поддържа “, сподели Владимир Георгиев – гражданин на село Брезе. Той изясни, че нито кола за спешна помощ, нито лек автомобил могат да отидат до къщите.

От пожарната работа показаха, че гасенето на пожара е било мъчно поради неналичието на метод. Пожарният автомобил е бил на към километър от горящата селскостопанска постройка.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР