SIERRA MADRE, Калифорния – Видео, заснето на 8 ноември, показва

...
SIERRA MADRE, Калифорния – Видео, заснето на 8 ноември, показва
Коментари Харесай

Гледайте: Калифорнийска бегачка реве за живота си, докато мама мечка атакува

SIERRA MADRE, Калифорния – Видео, снимано на 8 ноември, демонстрира ужасяващата среща на бегач с майка мечка и нейните две дребни по пешеходна пътека в Сиера Мадре, Калифорния.

„ Тръгнах да тичам и завих зад ъгъла, с цел да открия главата на майка мечка на към 5 инча от кръста ми и нейните дребни на няколко фута зад нея “, бегачът сподели.

Нейното видео стартира с майката мечка, която се втурва към бегача по прашната черна пътека. Бегачът бързо се отдръпва и стартира да реве на животното в опит да изплаши майката мечка и нейните дребни.

Когато бегачът обаче се обръща зад завоя на пътека, тя вижда, че мечките я следват. Майката мечка даже наднича с глава зад завоя, с цел да види бегача.

Бегачът продължава да се отдръпва, реве и свири, единствено с цел да види най-малко едно малко да следва компактно зад майка си.

p>

След това тя среща различен екскурзиант по пътеката, който й оказва помощ да насърчи мечките да поемат по пътека, друга от тази, по която са възнамерявали да тръгнат.


Оригинален източник на публикация: Гледайте: Калифорнийската бегачка реве за живота си, до момента в който мама носи такси

Преглед на коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР