Сиара работеше здраво буквално до момента на раждането на сина

...
Сиара работеше здраво буквално до момента на раждането на сина
Коментари Харесай

Сиара заснела клип с контракции два дни преди раждането - slava.bg

Сиара работеше крепко безусловно досега на раждането на сина си Уин.

Звездата е снимала видео към новата си ария "Rooted " единствено два дни преди да влезе в болничното заведение. Това съобщи самата тя в обява в обществената мрежа Instagram. Въпреки напредналата си бременност, изпълнителката демонстрира забележителни придвижвания и моден тоалет, който разкрива наедрялото й коремче.

По време на Сиара танцува до момента в който е клекнала, опирайки се съвсем до земята. Едната й ръка е вдигната високо във въздуха, а другата е опряла на коляното си. В друга обява певицата разкрива пред почитателите си част от процеса по изработката на последния й сингъл. В описанието тя споделя, че е работила до последния миг и по тази причина "Rooted " е толкоз значима ария за нея.

Сиара роди третото си дете - Уин Харисън, на 23 юли. Това е първи наследник от връзката й с Ръсел Уилсън и втори в фамилията. Двамата имат и щерка - Сиена Уилсън. Изпълнителката има още едно момче - Фючър, родено от взаимоотношенията й с рапъра Future. Във видеоклипа към песента "Rooted " звездата е трансформирала фамилията в централна тематика и на няколко пъти се с по-големите си деца.

Пред Entertainment Tonight изпълнителката съобщи, че Ръсел Уилсън е измислил името на най-малкия й наследник. "Той постоянно е харесвал успеха и по тази причина реши, че по този начин ще кръсти момчето ни ", споделя тя пред изданието. В превод от британски Win (Уин) значи победа. Колкото до името Харисън, то още веднъж е обещано от Ръсел и е респект към татко му Харисън Уилсън.

"Ние постоянно си приказваме за бебешки имена и Уин е било обичано на Ръсел. Той искаше да кръстим по този начин първото ни дете, само че то се оказа момиченце ", прибавя Сиара. Все отново, Уилсън получава втори късмет и този път бебето е момче, което е кръстено с мечтаното име.

В Instagram се появи клип, в който се вижда, че изпълнителката пее "Честит рожден ден " минути откакто синът й се появява на бял свят. Според звездата, концепцията е дадена от лекаря, който е изродил бебето. Сиара разкри, че е пяла песента и преди появяването на 3-годишната си щерка Сиена.

"Истината е, че съумях да Уин за осем минути. Това беше доста по-бързо от предходните ми раждания ", споделя майката. Тя прибавя, че щерка й към този момент е подготвена да сменя памперсите на бебето, а Фючър е заречен да научи момченцето на всички мъжки работи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР