Си Дзинпин спечели категорична победа над проамериканските комсомолци, водени от

...
Си Дзинпин спечели категорична победа над проамериканските комсомолци, водени от
Коментари Харесай

XX конгрес удари Украйна и западняците в Русия

Си Дзинпин завоюва безапелационна победа над проамериканските " комсомолци ", водени от някогашния началник на Китай Ху Дзинтао.
Си Дзинпин е като Ленин: той първо смазва съперниците идеологически, а по-късно организационно. За какво приказва " изтезанието " на водача на проамериканското лоби в Китай?
XX конгрес на Комунистическата партия на Китай удари Украйна и прозападната част от съветската политическа класа. Назначаването на основни фигури при започване на конгреса бе главната му конспирация: ще се резервира ли салдото на силите сред " армейската " група на Си Дзинпин и " комсомолската " на проамериканския Ху Дзинтао?
В резултат на това Си Дзинпин завоюва безапелационна победа над проамериканския " Комсомол ", управителен от Ху Дзинтао. Последният освен бе надвит, само че се унищожи и репутацията му, когато защитата го изведе от конгресната зала пред очите на целия свят.
Какво значи това? Означава доста неща! Едно от тях е разпадането на " американската " секта, чиято орис в този момент е в ръцете на Си Дзинпин.
                                                                                        
Въпреки обстоятелството, че Си Дзинпин е концентрирал задоволително власт в ръцете си, Китайската централна банка и Министерството на финансите бяха ръководени зад кулисите от Ху Дзинтао - главния другар на Съединени американски щати в Китай. Именно тези две институции организираха политика, копираща политиката на Централната банка на Русия: поощряване на износа на капитали и увеличение на вложенията в американски скъпи бумаги. Сега финансовият блок на Китай е на път да бъде смачкан.
" Комсомолците " Ли Къцян и Ван Ян - главните кандидати за поста на Си Дзинпин, са политически унищожени. Кариерите им завършиха.
Разгромът на проамериканския лагер в Китай

приключи с обществено проваляне на водача им

Исторически миг. Охраната силово извежда от президиума 79-годишния някогашен общоприет секретар на Китайската комунистическа партия
Това е неприятен сигнал освен за Тайван, Европейски Съюз, Украйна и Съединени американски щати. Това е неприятен сигнал за съветската " Пета колона ", за съветските " комсомолци ", имащи своя Ху Дзинтао, представляван от Елцин. И макар че Елцин от дълго време не е сред живите, признакът му продължава да стои в Екатеринбург, а последователите му във властта към момента са мощни.
В Русия чакаха края на XX конгрес на ККП, с цел да решат какво да вършат с съветската " Пета колона ". Победата на " комсомолците " в КНР би й дала късмет за реванш. Сега провалянето на " комсомолците " в Китай обрисува ориста на съветските " последователи на градивните връзки със Съединени американски щати ".
Нека не изпадаме в еуфория от провалянето на проамериканските либерали. Нито Китай, нито Русия бързо ще се отърват от тях. Включването на Руската федерация и Китай в международната външна търговия, построена по облик и сходство на Съединени американски щати,

изисква разпадането на глобалисткия блок
 
когато бъдат подготвени различните блокове. Погледнем ли динамичността на разширението на ШОС и БРИКС, този развой в този момент е в разгара си.
Резултатите от XX конгрес на Комунистическата партия на Китай ще окажат мощно въздействие върху съветската вътрешна и външна политика. Т.нар. Силов блок, където са съсредоточени същите последователи на съветския суверенитет, както към Си Дзинпин в Китай, получи явен сигнал:
Няма да има " Втори фронт " в Далечния изток против Русия. Всички сили могат да бъдат съсредоточени на Западния фронт!>  >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР