Швейцарската полиция разкри необичаен случай, в който учителка беше хваната

...
Швейцарската полиция разкри необичаен случай, в който учителка беше хваната
Коментари Харесай

Учителка надига чашката в междучасията, но със стил – шампанско, а после...

Швейцарската полиция разкри необикновен случай, в който учителка беше хваната да кара много пияна. Инцидентът се е случил през месец март, в понеделник следобяд, в кантона Ааргау.

Екип от пътни служители на реда забелязали необикновеното държание на водач и решил да го спре за инспекция. Резултатите от алкохолната проба шашнали чиновниците на реда, като в издишания въздух на 64-годишната жена са регистрирани повече от 2 промила съгласно дрегера. По време на инспекцията се открило, че тя не има и годна шофьорска брошура.

Станало ясно, че дамата е преподавател по музика и пред полицията тя признала, че почнала да пие шампанско още в 11 часа преди обяд. Въпреки алкохолното си черпене, тя била на работа в учебно заведение, където преподавала уроци през целия ден. Според формалния протокол, учителката била " пияна и пиела сред часовете, по време на междучасията. "

Изяснило се, че тя съумяла да изпие цели 3 бутилки шампанско преди да седне зад кормилото. В резултат на това, тя е наказана на санкция от 7200 швейцарски франка, както и спомагателни 3 хиляди франка за шофирането без годна шофьорска брошура.

Автор: blitz.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР