Швейцария ще отпразнува своя ден на свободата“ утре, когато ще

...
Швейцария ще отпразнува своя ден на свободата“ утре, когато ще
Коментари Харесай

Швейцария отменя повечето ограничения срещу разпространението на COVID-19

Швейцария ще отпразнува своя „ ден на свободата “ на следващия ден, когато ще отпаднат множеството антиковидни ограничения, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30710
Правителството през днешния ден заяви, че неимунизираните лица още веднъж ще могат да посещават заведенията за хранене, културните събития и местата за отдих.

Ще отпадне и ограничаването за оптимален брой гости на частни събирания, както и условието за работа от у дома. 

Маските обаче остават наложителни в градския превоз, лечебните заведения и старческите домове.

Според швейцарското държавно управление епидемиологичната обстановка в страната продължава да се развива в положителна посока и на този стадий е малко евентуално здравната система още веднъж да бъде претрупана поради огромния брой имунизирани. Въпреки това в Швейцария продължава да има доста нови инфекции на дневна база, добавя Българска телеграфна агенция. 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30710  Лекари: След боледуване от COVID-19 може да се развие диабет Лекари: След боледуване от COVID-19 може да се развие диабет  Германия възнамерява да отстрани коронавирус рестриктивните мерки напролет Германия възнамерява да отстрани коронавирус рестриктивните мерки напролет  Броят на новите случаи на COVID-19 в Косово през последните дни се усилва Броят на новите случаи на COVID-19 в Косово през последните дни се увеличава
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР