Швейцария също се присъединява към европейските финансови санкции срещу Русия.

...
Швейцария също се присъединява към европейските финансови санкции срещу Русия.
Коментари Харесай

И Швейцария се присъедини към финансовите санкции срещу Русия


Швейцария също се причислява към европейските финансови наказания против Русия.
След като новите наказателни ограничения против Москва влязоха в действие, рублата падна до рекордно ниско равнище.

В момента се организират две доста значими изключителни срещи. Първата е на енергийните министри от страните членки на Европейски Съюз. На влизане в срещата редица енергийни министри от съюза приканиха за самостоятелност и за незабавно намиране на други възможности на съветските газ и петрол. Другата значима среща, която се организира сега, е на министрите на защитата за съгласуваност след невижданото решение на Европейски Съюз за военна помощ към Украйна.

Вчера ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че желае Украйна да се причисли към Европейски Съюз.

„ Украйна има ясна европейска вероятност, само че през днешния ден ние би трябвало да се борим срещу експанзията. Светът не може да търпи една мощна страна да смачка съседа си, употребявайки военния си потенциал. Ако го позволим, това е законът на джунглата, законът на по-силния. За нас, европейците, това е екзистенциална опасност и ние ще създадем всичко, с цел да я спрем “, съобщи пък Върховният ръководител на Европейски Съюз по външна политика и сигурност Жозеп Борел.

Френският президент Еманюел Макрон още веднъж е приказвал с президентите на Русия и Украйна, потвърдиха от френското президенство за bTV.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР