Швеция въвежда изискване за представяне на отрицателен резултат от ,

...
Швеция въвежда изискване за представяне на отрицателен резултат от ,
Коментари Харесай

Швеция въвежда изискване за задължителен PCR тест при влизане в страната

Швеция вкарва условие за показване на негативен резултат от, изработен до 48 ч. преди влизане в страната, считано от 6 февруари 2021 година Новите правила ще се ползват за всички непознати жители на възраст над 18 година в период до 31 март 2021 година
Изключения се плануват за хора на възраст под 18 години, за жители със статут на непрекъснато престояване в, за заетите в транспортния бранш, елитни спортни състезатели и за сезонни служащи.
Страната вкарва и краткотрайна възбрана за влизане на всички пасажери, идващи от Дания и Норвегия, в това число и за директно преминаващи, която е в действие до 14 февруари 2021 година Забраната за влизане от Дания и Норвегия не се отнася за задграничните жители, които живеят и работят в Швеция, за служащите и чиновниците в транспортния бранш, както и жителите, които могат да потвърдят неотложна основателна фамилна причина за визитата си в Швеция.
До 14 февруари 2021 година шведските управляващи вкарват и условие за жителите, които влизат в Швеция от Англия - те би трябвало да показват отрицателен PCR тест за COVID-19, осъществен в границите на 72 часа преди идването в сертифицирана лаборатория.
При потребност от подпомагане българските жители в Кралство Швеция могат да се обръщат към българското дипломатическо посланичество в Стокхолм на следните телефонни номера: +46 8 20 25 27, +46 8 723 09 38, +46 8 20 67 13, както и на дежурен телефон в извънработно време: +46 707 797 155. Сигнали може да се подават и на имейл адреса на посолството: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР