Швеция стана първата страна в света, която официално регистрира секса

...
Швеция стана първата страна в света, която официално регистрира секса
Коментари Харесай

Швеция обяви секса за национален спорт, домакинства първото Европейско първенство

Швеция стана първата страна в света, която публично записва секса като спорт и също по този начин ще бъде хазаин на първото Европейско състезание по секс в Гьотеборг, което стартира на 8 юни. Шампионатът, който ще се организира от организацията на Шведската секс федерация, ще продължи шест седмици с участници, които ще вземат участие в полови действия в 16 дисциплини, сред които съблазняване, орален секс, любовна игра и други, оповестява „ Таймс оф Индия “, представени от БГНЕС.

Първото европейско състезание по секс: всичко, което би трябвало да знаете

Участниците ще вземат участие в полови действия от 45 минути до 1 час всеки ден в надпревари. Продължителността ще варира според от надпреварата, само че някои информации сочат, че надпреварите могат да продължат до шест часа дневно.

В шампионата би трябвало да вземат участие 20 души от разнообразни страни, съгласно първичните регистрации, а спечелилите ще бъдат избрани от комисия от трима съдии, както и оценката на публиката.

Участниците ще бъдат оценени по 16 дисциплини, които ще включват орален секс, съблазняване, навлизане, устойчивост, брой оргазми, познаване на половите желания, химия и връзка сред двойката, външен тип и други Според тези аспекти участниците могат да получат сред 5 и 10 точки.

Организаторите също предизвикват присъединяване на хора с друга полова ориентировка и акцентират евентуалната стратегическа стойност на половата ориентировка по време на надпреварата и се надяват, че други европейски страни ще възприемат същото в бъдеще.

„ Включването на половата ориентировка като част от спортните тактики ще бъде революционно развиване измежду европейските страни “, споделят уредниците.

Драган Братих, президент на Шведската полова федерация, сподели, че признаването на секса като спорт е неизбежно и акцентира капацитета на физическо и психическо благоденствие посредством полова интензивност.

„ Както всеки различен спорт, за реализиране на мечтаните резултати в секса е належащо образование. Така че е разумно хората да стартират да се състезават и в тази област “, сподели Братих.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР