Шведският диджей Тим Берглинг, известен като Авичи (DJ Avicii), се

...
Шведският диджей Тим Берглинг, известен като Авичи (DJ Avicii), се
Коментари Харесай

Шведският диджей се е самоубил

Шведският диджей Тим Берглинг, прочут като Авичи (DJ Avicii), се е самоубил, съобщи „ Варайъти”, базирайки се на публично публикувано известие на неговото семейство.

28-годишният шведски музикант беше открит мъртъв в Оман. Полицията изключи версията за ликвидиране. Таблоидите припомниха, че Авичи е имал проблеми с алкохола, само че не това е повода за гибелта му. Според най-близките му хора Тим е желал да откри покой.

„ Нашият обичан Тим търсеше, беше нежна артистична душа, която търсеше отговорите на екзистенциални въпроси. Преуспяващ експерт, който пътуваше и работеше крепко с темпове, които доведоха до голям стрес”, се споделя в позицията на фамилията му.

„ Когато спреше да обикаля, той искаше да откри баланс в живота и да бъде благополучен, правейки това, което обича – музиката. Той в действителност се тормозеше с мисли за Смисъла, Живота и Щастието. Не можеше да продължи повече. Искаше да откри покой”, оповестиха неговите близки.

„ Тим не беше основан за бизнес машината, в която се озова. Той беше сензитивен човек, който обичаше своите почитатели, само че не и прожекторите. Тим, постоянно ще бъдеш обичан. Ще ни липсваш вечно. Твоето семейство”, се споделя още в публикуваното изказване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР