Шведската музикална платформа за онлайн стрийминг на музика, теглене на

...
Шведската музикална платформа за онлайн стрийминг на музика, теглене на
Коментари Харесай

Din jävla*: Спотифай удари меломаните

Шведската музикална платформа за онлайн стрийминг на музика, изтегляне на файлове и събиране на плейлисти, в това число за професионални цели Спотифай, разгласи тесла за милионите си клиенти. И тази заран разгласява горчиво известие, че подвига цените с левче нагоре от фактурите за септември нататък. 

Става въпрос за онази част от услугата без реклами, така наречен " премиум ", който разрешава изцяло свободно слушане на всички реализатори с контракти към компанията.

" Цената се трансформира от 8,99 лева./месец на 9,99 лева./месец. Повишаваме я, с цел да можем да продължим да влагаме и обновяваме продуктите и функционалностите, които предлагаме, и да Ви предоставяме най‑доброто преживяване.

Тъй като към този момент сте клиент, ще плащате 8,99 лева./месец до датата Ви на фактуриране през септември, когато абонаментът Ви ще се увеличи до новата цена ", прецизират шведите. 

„ Спотифай “ е шведска музикална услуга, предлагаща законен стрийминг на музика от доста лейбъли, в това число Sony, EMI, Warner и Universal.

Услугата „ Спотифай “ започва през октомври 2008 година и сега се употребява от над половин милиард клиенти - 50/50 гратис и с абонаменти. 

*От шведски - циничен израз с превод на български език " мамка му "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР