Шведската екоактивистка приветства оттеглянето от президентския пост на Доналд Тръмп,

...
Шведската екоактивистка приветства оттеглянето от президентския пост на Доналд Тръмп,
Коментари Харесай

Грета Тунберг не пропусна да нападне Тръмп: Има вид на много щастлив стар човек

Шведската екоактивистка приветства отдръпването от президентския пост на Доналд Тръмп, наричайки го " остарял и доста благополучен човек ".
" Той има тип на доста благополучен остарял човек, който е припрян да открие едно блестящо и необикновено бъдеще. Колко хубаво е да се види това ", написа в Twitter 18-годишната Грета по адрес на Тръмп и придружи коментара със фотография, на която се вижда по какъв начин някогашният към този момент президент напуща Белия дом с тъмно изражение на лицето.

He seems like a very happy old man looking forward to a bright and wonderful future. So nice to see!
— Greta Thunberg (@GretaThunberg)  Грета Тунберг: Тръмп би трябвало да работи по казуса си с гнева Грета Тунберг: Тръмп би трябвало да работи по казуса си с гнева
Шведската климатична активистка Грета Тунберг отвърна на Доналд Тръмп в „ Туитър “, заявявайки, че президентът на Съединени американски щати би трябвало...

В предишното Тръмп на няколко пъти се подиграваше на тийнейджърката. През септември 2019 година той назова в Туитър Грета " младо и доста щастливо момиче, което е нетърпеливо да открие едно блестящо и необикновено бъдеще ", напомня. Почти същите думи употребява през днешния ден Грета, с цел да му върне жеста.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР