Шуробаджанащина по френски: Раздават висши постове по полов път. Новата модна

...
Шуробаджанащина по френски: Раздават висши постове по полов път.
Новата модна
Коментари Харесай

Шуробаджанащина по френски: Раздават висши постове по полов път

Шуробаджанащина по френски: Раздават висши постове по сексуален път.

Новата фешън наклонност скандализара Франция. Това стана откакто някогашният брачен партньор на новия изискан френски министър председател Габриел Атал зае поста на външен министър на страната. Стефан Сежурне е назначен на мястото на досегашния дипмолат номер 1 Катрин Колона.

“По рекомендация на министър-председателя бях назначен за министър на Европа и външните работи от президента на републиката. Оценявам високо оказаната ми чест. Тя е голяма. Ще се стремя да предам на света неповторимия глас на нашата страна ”, разгласи Сежурне.

38-годишният младок е най-младият външен министър на страната. Преди това той е бил общоприет секретар на партията “Ренесанс ” на Еманюел Макрон. Също беше евродепутат и водач на политическата група “Обнови Европа ” в Европейския парламент.

Самият Сежурне отхвърли да разяснява връзките си с Атал. Въпреки това няколко издания разкриха, че сътрудниците са се разделили. Самите политици обаче не са удостоверили.

Наблюдатели напомнят, че двамата са сключили брак през 2019 година Близки до новия министър председател шушукат, че двамата не били двойка от две години. Вероятно доказателство е, че в декларациите си до Върховния орган за бистрота на публичния живот Сежурне и Атал не са заявили специалността на колегата си, нещо, което предходни години са правили.

Още вести четете в графа „ Свят “

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР