Шумно несъгласието си с мерките срещу коронавируса у нас изрази

...
Шумно несъгласието си с мерките срещу коронавируса у нас изрази
Коментари Харесай

Любовникът на Цветанка Ризова скочи на щаба заради мерките срещу коронавируса

Шумно несъгласието си с ограниченията против ковид у нас изрази любовникът на Цветанка Ризова - младият лекар Веселин Йолов , разбра HotArena .

Последният формален мъж до водещата на " Лице в лице " е заместник-началник на Отделението по анестезиология и интензивно лекуване към Медицински институт - Министерство на вътрешните работи и очевидно е решил да натрупа бърза популярност, оспорвайки решенията на щаба, откакто не можа да изпъкне около ТВ звездата, разясняват негови сътрудници. 

" По-вероятно е да спечелите от тотото, в сравнение с да пипнете ковид ", написа във Facebook Йолов и разпали абсурда около себе си. Преди дни той продължи тезата си като разяснява: " Медицината като цяло е имала и ще има доста по-големи провокации от ковид! Става въпрос за вирусна зараза, вирус, който беше плануван като унищожителен в здравен аспект. Просто е нов или най-малко по този начин се твърди. Това сътвори една неустановеност в здравните среди, която значително е оправдана, само че преувеличаването на казуса ще докара и води до доста по-големи вреди от самата зараза. В такива моменти стартира да страда стопанската система, което в дълготраен проект ще повлияе здравето на хората. Оформя се циничен кръг. 

Лесно е да манипулираш един човек със здравето и живота му. Категорично спдоелям тезата, че данните за така наречен жертви на ковид са манипулативни. "

Очевидно лекар Йолов дискутира въпроса и с половинката си Ризова, която е повлияна от неговото мнение, написа Ретро. Десетки фенове не стопират да подлагат на критика водещата, че не задава съответни въпроси на събеседниците си във връзка с коронакризата у нас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР