Шуменски шофьор се оказа без книжка и с 3000 лв.

...
Шуменски шофьор се оказа без книжка и с 3000 лв.
Коментари Харесай

Дрифтър изгоря с 3 бона глоба и година без книжка

Шуменски водач се оказа без брошура и с 3000 лева санкция, откакто направи дрифт в центъра на регионалния град. Освен това получил и 100 лева глоба поради това, че не спрял при опит за полицейска инспекция Той обжалвал в съда наказванията, само че било понижено единствено последното.

Мъжът управлявал БМВ и на кръговото кръстовище на пл. България приплъзнал по този начин колата,че посредством дрифт се завъртял два пъти в кръстовището. Той излязъл от кръговото, само че траял да "върти " БМВ-то по улицата, като се движел през четирите ленти за придвижване от ляво на дясно и назад.

Точно против него обаче бил паркиран полицейски автомобил с двама катаджии. Щом видели колата, те пуснали буркани, само че БМВ-то не спряло. След осъществена служебна информация бил открит притежателя на автомобила и бил открит.

Тогава му съставили акт. За прилагане не по предопределение на пътя санкцията била в размер на 3000 лв. и отнемане от брошура за 12 месеца. Отделно е санкциониран и за това, че не спрял на служителите на реда - със 100 лева

Шофьорът облажвал глобите пред Районния съд в Шумен. Той показал, че поднасянето се дължало на мократа настилка, а не на опит за дрифт. Полицаите обаче били безапелационни - превалявания нямало, а гумите на БМВ-то се чували отчетлива по какъв начин пищят, до момента в който то се носи встрани.

Водачът се оправдал, че не спрял за инспекция, защото имал неплатени санкции и се страхувал да не си навлече нови. Магистратите удостоверили санкцията за дрифта, както и взимането на книжката. Все отново понижили глобата за неподчинението на катаджиите - с 50 лева Решението им може да се апелира пред Административния съд в Шумен.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР